Alenka V., (50) iz Sarajeva: Između mastektomije i prirodnog liječenja izabrala sam Kavkaski eliksir!

Kad bi samo znali kroz kakve je patnje i tegobe prolazila moja duša i kakve sam sve bolove osjećala tokom minulih godina! Nisam pristala na mastektomiju i skoro sam bila potpisala vlastitu smrtnu presudu jer se bolest proširila i na druge organe. U pomoć je pristigao Eliksir sa Kavkaza i Cedar ploča, dva najveća zaštitnika ljudskoga zdravlja i, naravno, prirodne terapije dr. Trobradović

Prije šest godina, u ljeto 2016. godine, sa nama je svoju priču o izlječenju raka dojke podijelila Sarajka Alenka V., tada 55-godišnja ekonomistica. Danas, Alenka je jednako zdrava i jednako se zahvaljuje doktorici Trobradović kojoj je tada ukazala povjerenje.

– Mnogi tvrde da su našli lijek ali, vrlo brzo se zna pokazati da je u pitanju bio ili placebo efekat ili terapija s kratkim rokom učinkovitosti. Ja samo želim da kažem da se punih šest godina kasnije osjećam sjajno. Još sam živa, puna snage i zdravlja – ispričala nam je Alenka u telefonskom razgovoru.

Za naše čitatelje, u potpunosti prenosimo i Alenkinu priču iz razdobja kad se borila za svoje zdravlje.

Cedar Neutralizer je zaštitni uređaj koji  potpuno neutralizira geopatogeno zračenje, kao i zračenje koje emituju elektronski uređaji. Pruža zaštitu zdravlja ljudi, a posebno je namijenjen osobama koje nisu zadovoljavajućeg zdravstvenog stanja. Cedar Neutralizer uređaji su funkcionalni, efikasni i višestruko testirani, te ih preporučuju mnogi stručnjaci.

Zauzimaju neznatan prostor, jednostavni su za postavljanje, a postavljaju se na mjesta gdje se boravi duže vrijeme; najčešće u spavaće sobe ispod kreveta, ali također i u dnevne sobe i kancelarije. Cedar Neutralizer uređaji se ne mogu pokvariti, ne trebaju održavanje i traju neograničeno dugo.

– Ovo je bio opis Cedar ploče na koji je naišla moja kćerka surfajući internetom. Pokazala mi je internet stranicu doktorice Šuhrete Trobradović preko koje sam se upoznala s radom i mogućnostima koje doktorica pruža oboljelima. Zamislite moje sreće kad sam još vidjela da se njena ordinacija nalazi u Sarajevu? Tu u mojoj blizini! Odmah sam nazvala i zakazala termin – započela je svoju priču Sarajka Alenka.

Odlagala mastektomiju

Prof. dr. Šuhreta Trobradović Seka (061/320-726)

Njoj je dijagnosticirana porazna dijagnoza – rak dojke s metastazama na pluća. Liječila se na mnogim mjestima i uspješno odlagala mastektomiju. Slijepo je vjerovala da će nekim čudom bolest sama od sebe nestati…

– Ljekari su insistirali na hirurškoj intervenciji. Tvrdili su da neće otkloniti cijele dojke nego samo dio. Nisam im vjerovala. Strahovala sam od noža.

– Trošit ću lijekove, ići na zračenje – sve što treba, samo to ne – bila sam odlučna.

– Porodica me podržala, ali nakon što se rak proširio, pokajala sam se zbog takve odluke. Bilo je kasno. Došla sam u fazu kad mi ni masektomija ne bi pomogla – priča Alenka.

Krajnji, smrtonosni ishod svog stanja uspješno je odlagala redovno trošeći terapiju propisanu od liječnika. Izbjegavala je stres, pazila na prehranu, odmarala se, čitala knjige o zdravlju, boravila na svježem zraku, posjećivala bogomolje…

  • Pozitivan stav prema bolesti je pomogao, ali, moje zdravstveno stanje se pogoršavalo. Tek kad sam se srela sa doktoricom Trobradović, tom divnom plemenitom i susretljivom gospođom, najstručnijim bićem koje sam ikad upoznala, osjetila sam da sam uplovila u luku spasa – kazuje Alenka.

Riječi srca

Iz njenih usta, imamo utisak, izlaze riječi pisane srcem. S razlogom! Ova mlada žena uspjela je pobijediti teško oboljenje. Najbolje to ilustrira riječima:

  • Kad bi samo znali kroz kakve je patnje i tegobe prolazila moja duša i kave sam sve bolove osjećala tokom tog perioda!

U ruke dr. Trobradović se prepustila ponajviše radi činjenice što je ona i doktor zvanične medicine, potom i alternativne. Znala je odmah koje pretrage uraditi, koje lijekove dati, liječi osmijehom i riječima ohrabrenja, podrške, optimizma…

A uz čuveni Eliksir sa Kavkaza, sirup koji stoljećima već pomaže i kod najtežih oboljenja, Alenka je od doktorice dobila i Cedar ploču, istu onu koja ju je i dovela do doktorice.

– Da, u tom opisu koji sam pronašla na internetu privukao me posebno dio gdje stoji da se uređaj ne može pokvariti, da mu ne treba dodatno održavanje. Jednu sam stavila u spavaću sobu, jednu u trpezariju, treću u dječiju sobu, da djecu zaštitim.

– Vjerujte, atmosfera je odmah bila znatno promijenjena, u naš dom se uselio optimizam, želja za ozdravljenjem se pojačala, a prvi znaci povlačenja bolesti su se već pokazali. I moj ljekar je zadovoljan napretkom, ja pogotovo. Nastavljam s trošenjem Eliksira, a od Cedar ploče se ne odvajam – kazala je na kraju Alenka.

 

error: Content is protected !!