Aleksandar Jovanović (36), zahvaljujući Krnjićevom sirupu više nije dijabetečar: Povišen šećer, suvišni kilogrami, igle prije svakog obroka… SVE JE NESTALO!

  Zdravstveni sistem je loš, zastario i ne vodi ka izliječenju, u to sam se uvjerio iz prve ruke. Hvala Bogu pa sam se okrenuo alternativi i čudesnoj terapiji Mirsada Krnjića jer sam zahvaljujući njoj popravio cjelokupno zdravlje i usput izliječio mnoge manje bolesti.

 

Zvanična medicina još uvijek nije uspjela pronaći lijek za dijabetes – bolest koja zagorčava živote više od 220 miliona ljudi širom svijeta. Apoteke nude bezbroj različitih tableta, a ljekari kao programirani svojim pacijentima savjetuju da uzimaju insulin, smanje obroke, ograniče unos alkohola, slatkog i slično… Sve su to stvari koje mogu samo privremeno ublažiti simptome,  ali ne i definitivno poraziti ovu bolest. Ipak, mnogi zaljubljenici u prirodu i alternativnu medicinu znaju da lijeka itekako ima, i to u obliku sirupa i čajeva konjičkog čudotvorca, Mirsada Krnjića.

U djelotvornost Krnjićevih preparata za veoma kratko vrijeme uvjerio se i tridesetšestogodišnji Aleksandar Jovanović iz Lešnice kod Loznice, inače konobar u etno selu Sunčana reka.

   Jedanaest udesa

 • Prve simptome sam osjetio prije pet godina u vidu neutažive žeđi, učestalog noćnog mokrenja, nesanice, umora, bolova… Dijabetes mi nije ni padao na pamet sve dok nisam odradio privatne testove i doživio pravi šok – šećer 30 jedinica uz povišen holesterol i tirigliceride – počinje svoju priču Aleksandar.

 

 • Ljekari su mi u tom momentu govorili da ne smijem ni pomišljati da sjedam za volan, ali sam se uprkos lošim rezultatima testova osjećao baš dobro, pun energije i sposobno za obavljanje svakodnevnih obaveza. Nakon još dodatnih tetova, provjera i nalaza otpustili su me kući sa dijabetesom koji je tada iznosio 22 jedinice – priča Aleksandar koji kao mogući okidač za pojavu povišenog šećera navodi lošu ishranu i preskakanje obroka ali i stres izazvan brojnim saobraćajnim nesrećama. Naime, Aleksandar ih je imao čak jedanaest!

 

 • Ništa mi ljekari posebno nisu savjetovali. Dali su mi neki papir na kojem je bila nacrtana piramida sa kalorijama i rekli da povedem računa o ishrani – kaže Aleksandar.

 Promašena terapija

Iako je Aleksandrov pankreas odlično radio i proizvodio kvalitetan insulin, ljekari su mu potpuno promašili terapiju tako da je četiri naredne godine nepotrebno proveo na tabletama.

 • Meni je jedno vrijeme bilo sve u redu, ali onda je šećer ponovo počeo da skače. Dva mjeseca je iznosio oko 20 jedinica, a kada sam uradio nove nalaze, na savjet doktora morao sam da dupliram dozu i promijenim vrstu insulina, što meni nije uopšte pomoglo.
 • Tek kada sam upoznao doktora Mišu i njegovu suprugu Anu od kojih sam saznao za uspješnost terapije gospodina Mirsada Krnjića, počeli smo da se detaljno bavimo rješavanjem mog problema – prisjeća se Jovanović.

Mirsad Krnjić

   Skinut sa insulina

Kao što je to slučaj sa svakim pacijentom koji kroči u njihov dom, Mišo i Ana su se trudili da Aleksandru objasne gdje je do tada griješio, i šta može uraditi da mu bude bolje. On ih je saslušao i odlučio da prije svega mora promijeniti način ishrane što će mu svakako ubrzati ozdravljenje. Zahvaljujući planu ishrane kojeg je dobio od Ane, poboljšanje je osjetio već i prije prve Krnjićeve terapije.

 • Šećer je počeo da opada, a kada sam krenuo sa uzimanjem terapije i sirupa Mirsada Krnjića, za pet dana šećer je “sletio” između 4 – 6.5 jedinica!
 • Svakim danom smo smanjivali insulin za nekih mjesec i po – dva, prestao sam da koristim 60 jedinica insulina, a vrijednost šećera je idalje između 5 i 6 jedinica – oduševljen je Aleksandar.

  I liniju doveo u red

Aleksandar kaže da se za ovu vrstu terapije odlučio prije svega zbog povjerenja koje je osjetio tokom razgovora sad dr. Mišom i Anom.

 • Odmah sam vidio da se radi o pravim ljudima, profesionalcima koji znaju šta rade. Tokom terapije smo se čuli najmanje dva puta sedmično, a po potrebi i po nekoliko puta dnevno.
 • Zahvaljujući Aninom planu ishrane uspio sam i da za četiri mjeseca skinem suvišnih 30kg.
 • Osjećaj je fantastičan, snaga mi se vratila, ne koristim insulin, nema zabrinutost, straha, šećer je u normali, a terapija je skoro pri kraju… Ma, mogao bih satima da vam pričam koliko je lijepo.
 • Naravno, nije uvijek bilo lako, ima puno odricanja oko hrane i napitaka, ali sve je bolje nego da se bodem prije svakog obroka – kaže nam Aleksandar.

Aleksandar iz dana kada je imao preko 120 kg

Hvala Mirsadu, dr. Miši i Ani!

Poslije svih muka koje je prošao, Aleksandar za kraj ima poruku za sve koji prolaze kroz mučni život dijebetečara.

 • Zdravstveni sistem je loš, zastario i ne vodi ka izliječenju, u to sam se uvjerio iz prve ruke. Hvala Bogu pa sam se okrenuo alternativi i čudesnoj terapiji Mirsada Krnjića jer sam zahvaljujući njoj popravio cjelokupno zdravlje i usput izliječio mnoge manje bolesti.

Dr. Mišo i Ana

-Ja sam imao i giht u početnoj fazi, hemoroide, upaljene mokraćne kanale i ko zna šta još. Sve je to nestalo, osjećam se slobodno i rasterećeno. Veliko hvala Mirsadu Krnjiću, dr. Miši i Ani. Zahvaljujući njima ja sam skoro pa zaboravio da sam uopšte bolovao od te strašne bolesti – zaključio je Aleksandar Jovanović.

KONTAKT TELEFON MIRSADA KRNJIĆA: 061/742-830, 061/383-325 ili 065/872-472. Pozivni za BiH 00387.