Ale J. iz Sarajeva: VALA SAM SE SVAŠTA NAGOVORIO DOKTORIMA I SAVJETOVAO IM DA TRAŽE DENISA JURIŠIĆA!

Dadnu mi jednu, ja se mažem, ne pomaže! Onda promijene drugu… I tako mjesecima, a ja se raspadam od bolova – priča naš sagovornik. I za njega je luka spasa bila biljna terapija sarajevskog travara Denisa Jurišića. Preuzeo je kompletan biljni program za išijalgiju: DI – COX preparat, dvije kreme, ulje i čajeve.

Ale J. Je 50-godišnji zanatlija iz Sarajeva. Kada smo ga zvali za razgovor rekao nam je da je u velikim poslovima, da se nalazi na jednom objektu u izgradnji, te da će svoje svjedočenje o liječenju išijasa uz pomoć biljne terapije travara Denisa Jurišića, ispričati tek kada dođe kući u večernjim satima. Na naše pitanje – kako se osjeća na skeli, ima li nekih tegoba, samo se grohotom nasmijao, i kazao:
„Evo me ko ptica….“

Bolove zbog upaljenog išijatičnog živca, koji se kretao od donjeg dijela leđa preko kukova, duž cijele noge, čak i do prstiju trpio je i nosio se sa njima skoro pet mjeseci.

– Kad bi to žignnulo kao da sam doživio strujni udar. Nije bitno da li ležim, sjedim ili se krećem, samo presiječe, suze od bolova frcaju…. Smirilo bi se tek kad bih legao i strogo mirovao – kazuje nam Ale.

Mjesecima je, dodaje, hodao iskrivljen, pri tome trpeći jake bolove. Primao je i koktel injekcije, koje bi imale kratkotrajne efekte. Nekoliko sati bi nestali bolovi, a onda bi opet sve buklnulo. O kremama, tabletama suvišno je trošiti riječi.

– Više ne mogu ni zapamtiti njihova imena. Dadnu mi jednu, ja se mažem, ne pomaže! Onda promijene drugu… I tako mjesecima, a ja se raspadam od bolova – priča naš sagovornik.
I za njega je luka spasa bila biljna terapija sarajevskog travara Denisa Jurišića. Preuzeo je kompletan biljni program za išijalgiju: DI – COX preparat, dvije kreme, ulje i čajeve.

– Denis mi je rekao da će mi trebati desetak dana za oporavak. Ja sam se pridigao sedmi dan i otišao na posao. Kako sam bio na bolovanju, morao sam se javiti svome ljekaru. Vala sam mu se svašta nagovorio. Rekao sam mu da su četiri mjeseca vukli za nos, davali mi svakojake kreme da ih trljam, ili tablete da pijem, pa me bockali injekcijama… I ništa mi nije pomoglo. Na kraju sam im rekao: „ Dajite ljudima uputnice kod travara Jurišića i spašavajte ih od tegoba“ – ispričao nam je prezadovoljni Ale.
Kontakt telefoni travara Denisa Jurišića: 061 373 582 ili 066 390 279. Pozivni za BiH je 00387

Komentari

komentara

error: Content is protected !!