AKO VAŠ PARTNER IMA OVE ČETIRI NAVIKE, VELIKE SU ŠANSE DA ĆE VAS PREVARITI

Najveći neprijatelj svake veze jeste preljuba. Ipak, postoje osobe koje jednostavno ne umiju da se obuzdaju, pa su pojedina istraživanja otkrila da neobuzdanost ima veze sa nekim urođenim osobinama.

Riječ je zapravo o nekim navikama u ponašanju, koje ukazuju na to da su neke osobe vrlo sklone prevari. Evo o kojim navikama je riječ:

1. Previše rizikovanja

U pitanju su ljudi skloni drami, pa ih uzbuđuje sama pomisao da mogu da budu uhvaćeni, što znači da takve osobe više uživaju u burnom ljubavnom životu, prenosi Tuzlanski.

2. Konstantno žaljenje

Oni uspijevaju da svakom parteru nađu neku manu, što dovodi do toga da ne umiju da ostanu u dužim vezama, već tragaju za nečim boljim.

3. Šutnja o problemu

Osobe koje ne umiju otvoreno da govore o onome što im smeta u vezi vrlo često zadržavaju to u sebi i postaju nezadovoljni. Osjećaj usamljenosti u vezi vuče ih na prevaru. Muškarci to uglavnom rade zbog seksualnog zadovoljstva, a žene kako bi se osjećale voljeno i poželjno.

4. Sklonost ka laganju

U pitanju su osobe koje potencijalne probleme i rasprave rješavaju sitnim lažima, pa se vrlo često služe njima. Jedno istraživanje je otkrilo da na taj način pokušavaju da provjere do koje granice mogu ići sa partnerom.