Ako vam se dešava ovih 9 stvari, vaša veza je osuđena na propast

Svaka veza nosi svoje breme i izazovi su prilično velik kamen spoticanja u svakoj. Posebno kada pokušavate da radite određene stvari “na silu”, samo da bi veza funkcionisala. Bez obzira koliko vi željeli, trudili se i davali sve od sebe da postavite stvari na određeno mjesto, ako se suočavate sa sljedećih devet, znajte da ta veza nikada neće funkcionisati.

  • On te samo fizički privlači. Ako se mentalno ne privlačite i ne poklapate, zaboravite na tog muškarca.
  • Osoba s kojom si ne koristi ti u bilo kojem slučaju niti te motiviše da budeš bolja osoba.Ne dobijaš konstruktivni kriticizam niti ohrabrenje oko bilo čega što radiš.
  • Imaš osjećaj da mu nikada ne možeš reći kako se zaista osjećaš, jer on sve shvata lično.On treba da bude tvoj bijeg, tvoj izlaz, tvoj savjetnik. Ako imaš osjećaj da te on ne čuje, pozdravi se s njim.
  • Ne smatraš ga svojim prijateljem. Iako ste proveli mnogo vremena skupa i dalje postoje određene stvari koje mu ne govoriš, a koje ipak dijeliš sa najboljom prijateljicom. Zapitaj se zašto je to tako i da li želiš da budeš u takvoj vezi.
  • Imaš osjećaj kao da se stalno takmičite. Vas dvoje treba da stemite ka istim ciljevima, a ne da se takmičite ko je bolji u postizanju istih.
  • On pokušava da ti predstavi kako si ti prava srećnica što si s njim u vezi. U šali, ovo može biti zaista ljupko. Međutim, ako je on ozbiljan pri ovakvim “izljevima”, treba da znaš da on nije muškarac za tebe.
  • Ne radite niša uzbudljivo. Ne morate ići svako veče na večeru u popularni restoran kako bi vaša veza bila uzbudljiva. Ali, treba da istražujete, šetate skupa, idete u bioskop pa čak i prepričavate jedno drugom knjige koje ste pročitali.
  • On očekuje da mu poklanjaš stvari. U redu, svi imamo određena očekivanja kada su u pitanju rođendani, mali jubileji i slično. Međutim, ako on očekuje da mu ti stalno poklanjaš nešto, ti onda nisi u vezi sa muškarcem već sa sponzorušom.
  • Ne osjećaš se fizički ugodno s njim. Ako je on “onaj pravi” i ako je to prava veza, onda treba da imaš osjećaj da će te on gledati isto i kada se, primjera radi, udebljaš (tri ili trideset kilograma). Ako nemaš osjećaj da si mu ti najvažnija osoba u životu, onda to sigurno i nisi. Otkači ga.

(minimagazin.info)