AKO VAM JE STIGAO VIRUS, MOŽDA JE KOMPJUTER OGRAIS’O; ZA TO LIJEK IMA SVEŠTENICA IZ KALIFORNIJE DŽOI TALI

Da bi istjerala viruse i đavole iz mašine, ona postavlja kamenje na kompjuter, uklanja tamnu energiju snagom sopstvenog uma ili čisti prostor oko kompjutera paljenjem žalfije.

aura 296 vjestica virusiVikanska vještica — koja je i sveštenica sa dozvolom za rad u državi Kaliforniji — ne samo da nudi usluge ljudima koje muče ljubavni problemi, depresija i druge boljke, već se bavi i egzorcizmom virusa iz kompjutera.

Da bi istjerala viruse iz mašine, ona koristi širok dijapazon tehnika — postavlja kamenje na kompjuter, uklanja tamnu energiju snagom sopstvenog uma ili čisti prostor oko kompjutera paljenjem žalfije. Vrijeme koje je potrebno da bi se ovi virusi istjerali zavisi od toga koliko je dotičan entitet bezočan. Ona kaže da joj je ponekad dovoljno svega sat vremena, dok u nekim drugim prilikama ritual zna da potraje i do četiri sata. Njeno osnovno sredstvo je “vikanska magija”.

Ona je javnosti objasnila ceremoniju protjerivanja virusa:

– Kontaktirala me je mala preduzetnica iz okruga Marin. Imala je nekoliko različitih virusa i pozvala me je da dođem. Prvo sam iscrtala krug i pozvala zemlju, vazduh, vatru i vodu, a potom se obratila Merkuru, glasonoši i obavještaču. Zatim sam pala u trans i samo se usredsredila na to da osjećam. Bukvalno u svom tijelu mogu da osjetim virus. Tamo gdje nesputano teče energija osjećam glatkoću, a onda osjetim kad nastupi nekakva prepreka. Tu se ubacio virus.

Poslije toga sam izvela ceremoniju protjerivanja. Koristila sam crnu zdjelu sa magnetom i vodom da izmamim virus napolje. Potom sam čitav kompjuter istretirala žalfijom da bih satjerala negativnost u zdjelu, a onda je bacila u WC šolju i povukla vodu. Uslijedila je ceremonija čišćenja. Nakon svega, bacila sam čini zaštite uz pomoć hlorida, ametista i ahata. Ostavila sam ih na kompjuteru, tamo gdje ona radi. Vrlo brzo virus je nestao.

Zanimljivo je da Talijevoj vjeruju brojni klijenti. Sve je počelo prije desetak godina. Imala je, kaže, klijenta sa kojim je već radila na bacanju čini uspjeha i poslovnih čini, a on je imao problem sa alarmom za provale. Kompanija koja je ugradila alarm izašla je na teren i pokušala da ga popravi, ali niko nije mogao da prokljuvi u čemu je problem.

– Zato je on pozvao mene. Samo sam ušla u kancelariju, pala u trans i sve osjetila. Sjećam se da sam osjetila blokadu u zidu i da sam očistila taj blok. Poslije toga više nikad nije imao problema s tim – priča Talijeva.

Ponekad se protiv virusa u računaru bori magijskim činima, a ponekad negdje na kompjuter zalijepi magičnu bajalicu. Ponekad da napitak radniku da ga poprska po stolici prije nego što sjedne na nju da radi. Ahat je kamen koji često koristi za zaštitu kompjutera.

Ovu neobičnu sveštenicu i scjeliteljku mnogi i ismijavaju zbog onog što radi. Ona ima i za njih poruku:

– Najčešće kad su ljudi svojeglavi, zlobni ili nasilni, postavljaju nevjerovatno glupa pitanja. Reći će vam nevjerovatno glupe stvari. A ja sam naučila da im kažem: “Pročitajte Spiralni ples . Ako budete imali neka pitanja poslije toga, pozovite me. Do tad nemate dovoljno informacija da postavljate logična pitanja ili da razumijete odgovore na ta pitanja. Dakle, pročitajte knjigu.” Naravno, njih to ne zanima — njih zanima samo da hejtuju.