Aida Karamović, stručnjakinja za lijepu kožu savjetuje: Čaj od korijena čička potiče ljepotu!

Za aura.ba piše Aida Karamović

Za aura.ba piše Aida Karamović

Svakoj osobi je vrlo važno imati lijepu i njegovanu kožu.
Međutim, uz današnji ubrzani tempo života, hranu koju jedemo, smog koji nas okružuje i nedostatak vremena, to je vrlo teško postići.

“Nažalost“ ne postoji proizvod koji bi Vašu kožu pretvorio u blistavu i čistu u tren oka.

To je proces u kojem bi trebali uživati i veseliti se svakoj maloj promjeni (da nestane jedna mala borica mjesečno to je već dovoljno.)

Prvi korak je čišćenje iznutra, jer je koža povezana s funkcijom drugih organa, prvenstveno s jetrom.
Osobe koje imaju suhu kožu trebale bi povećati unos vode za duplo (svaki put kada popijete čašu vode, popijte još jednu, to će biti dovoljno za početak).

Za osobe sa problematičnom kožom preporučljivo je piti 2-3 puta dnevno čaj od korijena čička, koji potiče čišćenje kože i jetre, te čaj od maćuhica, koji specifično djeluje na poboljšanje funkcija kože.

 

13173694_120176888396234_7108625700500125919_n

Priča o Aidi i njenim čudesnim maskama nedavno je krasila naslovnu Aure. Svoju online verziju, priča dobiva uskoro…

Drugi korak:
NIKADA, BAŠ NIKADA ne odlazite u krevet da ne skinete šminku i ne očistite lice, jer šminka, koju imate cijeli dan, i masnoće, koje se sakupljaju na koži noću, će zatvoriti pore i potaknuti prištiće.

Dok spavate, temperatura tijela vam je viša, što pojačava apsorpciju onoga, što se nalazi na koži, zato je ne treba opteretiti nikakvim kremama.

Dnevna njega : ujutro nakon umivanja nanesite laganu kremu, koja odgovara vašem tipu kože.
Nakon mjesec dana koža će Vam pokazati, koliko Vam je zahvalna na sastojcima, koji su vrlo slični sastojcima kože, te ih ona vrlo dobro integrira u svoju strukturu.

Nakon 6 mjeseci ovakvog tretmana shvatit ćete, da Vam je koža zdravija sada, nego kada ste bili u 20-ima.

Detaljniju priču o Aidi i njenoj prirodnoj kozmetici, objavljujemo sutra na našem portalu. SLijedi svakako serijal uzbudljivih priča iz Aidine prakse, savjeta uz koje ćete zablistati te upoznavanja s preparatima iz bogate lepeze Aidnih proizvoda.

(aura.ba)

error: Content is protected !!