Adrijana Lima i Marko Jarić pod lupom astrologa Zorana Petrovića Šumadinca: Prijatelji i ništa više!

Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813) (Ezosvet)

Čuvena brazilska manekenka, fotomodel i zaštitno lice kompanije Maybelline kao i donjeg veša Victoria's Secret, Adrijana Lima bila je udata za proslavljenog srpskog košarkaša Marka Jarića. Evo šta zvijezde kažu o njima.

Lima je Blizanac koji je jako materijalističan i egocentričan samo povremeno, Rak u podznaku daje joj fleksibilnost da iskreno prilazi nekome i nečemu, bez žudnje za  novcem ili slavom. Treća kuća u Merkuru najavljuje buran emotivni život i više brakova. Prirodni element Vazduh joj daje lakoću u komunikaciji i slobodu u životu i stoga ne toleriše ograničenja. Adriana Lima stoga drma svjetskom modnom scenom već godinama dok se u emotivnim vodama veoma loše pronalazi.

Slavni srpski zlatni košarkaš Marko Jarić je u znaku Vage, sa podznakom  Jarca kao i prirodnim elementom Vazduh. Vagom upravlja Venera, koja je vladar tog znaka. Fizički se odnosi na bubrege. Pošto je zastupljen muški princip, odnosi se na društvenu sferu života. Vaga je vazdušni znak, što govori da je povezana sa mentalnim i društvenim odnosima, a kardinalni kvalitet ukazuje da se ta vrsta energije mora ispoljiti vrlo dinamično.

Ovaj znak najviše doprinosi harmoničnim odnosima i diplomatskim kvalitetima. Energije planeta koja se nađu u Vagi imaju tendenciju da postignu balans. Sunce u Vagi motivisano je partnerskim odnosom i velikom spremnošću na kompromise. Teži da uspostavi sklad i ravnotežu, i kroz odnos sa drugima razvije svijest o sebi.

Podznak Jarac mu daje jaku osjetljivost, stidljivost ponekad. Vezan je za muški princip i stoga mnogo bolje se osjeća u prisustvu partnera jer tada osjeća stabilnost i sigurnost, tada mnogo jače se osjeća ali isto tako kada je partner u pitanju slab i spreman gotovo na sve ustupke kako bi udovoljio partneru.

Sedma kuća u Veneri jasno govori da čezne za emocijama ali da će teško dosegnuti  emotivni vrh jer kad je ljubav u pitanju, tu nije jaka karika.

Adrijana i Marko u sagledavanju njihovog zvjezdanog neba kao i uticaj planeta u njihovim kućama nikako nisu mogli postići značajne rezultate zajedničkog emotivnog života, dok im prijateljstvo izvanredno odgovara. Jariću bi najviše odgovarao partner u znaku Ovna ili Strijelca dok Limi u znaku Jarca.

Marko svakako ostaje do kraja u lošem emotivnom odnosu dok Adriana pronalazi starijeg partnera uz koga i ostaje.