Adis J. iz Sarajeva: Sekretarica mi je bila važnija od žene i djece

Želja za jednokratnom avanturom pretvorila se u noćnu moru koja je prijetila da mu razori brak. Spasila ga je igra sudbine i iscjeliteljka Aida Terzić. Iako nikada nije vjerovao u crnu magiju sada ni na spavanje ne ide bez Aidine hamajlije od straha da ga ne zadesi ista sudbina.

– Crna magija može da bude uzrok nesreće, bolesti, siromaštva, ludila, preljube a da ljudi toga nisu ni svjesni. Misle da je sudbina, a ne znaju da su pod utjecajem džina – tvrdi iscjeliteljka Aida Terzić i naglašava da bi se svi redovno trebali podvrgavati duhovnim tretmanima. Posebno ističe kako je danas prisutan urok. On je, kako kaže Aida, najjača negativna energija koja nanosi materijalne i emotivne štete osobi.

– Onaj ko izaziva džina, spreman je uraditi sve kako bi uništio nekoga. Zbog toga je jako bitno uz sebe imati zaštitu – sugeriše jedna od najpoznatijih bosanskohercegovačkih iscjeliteljki.

Njeno mišljenje dijeli i Sarajlija Adis J. Iako nikada nije vjerovao u crnu magiju sada ni na spavanje ne ide bez Aidine hamajlije od straha da ga ne zadesi ista sudbina. A o čemu se radilo i kakvu bi to sudbinu Adis htio izbjeći, ispričao je novinarima Aure.

15 godina mlađa

– Na jednom od mnogobrojnih poslovnih putovanja, zbližio sam se sa svojom sekretaricom iz firme. Bila je nova i odmah mi je zapela za oko, a činilo se da ona baš mene kad sretne usporava hod i popravlja odjeću na sebi. Imponirala mi je činjenica da se dopadam djevojci koja je 15 godine mlađa od mene. U početku sam mislio da će to biti samo još jedna avantura kojom bih razbio monotoniju bračnog života, i nešto čime ću se pohvaliti pred jaranima. Ipak, za kratko vrijeme, ono što je trebala biti jednokratna zabava preraslo je u noćnu moru – priča Adis.

– Kao da je neko drugi upravljao mojim životom; zaljubio sam se kao pubertetlija, a da se nešto čudno dešava sa mnom bio sam siguran kada sam uveliko počeo odsustvovati od kuće. Zapostavio sam ženu i djecu, pa čak i neke poslovne obaveze. Sekretarici sam kupovao parfeme, odjeću, nakit, a vremenom je to preraslo u skupkje stvari, egzotična putovanja, naposlijetku i stan iz kojeg skoro da nismo ni izlazili. Pokrenuo sam i brakorazvodnu parnicu. Moja porodica je ispaštala, ali ja sam to kasno shvatio, kad je situacija već uveliko izmicala kontroli i kada sam postao zarobljenik moje sekretarice – priča Adis.

Ono što se naknadno dešavalo u ovom ljubavnom trouglu ličilo je na scenario iz nekog filma – drame.

– Supruga je saznala za ljubavnicu, napravila scenu, potukle su se. I ja sam dobio par šamara. Ma svega je bilo. U toj borbi za mene, nekako je prevagnula supruga. Prošle su mi kroz glavu slike našeg zajedničkog života, rađanje djece, usponi, padovi. Ona je bila sa mnom kad sam bio niko i ništa. Poslovno carstvo nikad ne bih izgradio bez nej, a sada sam naš novac trošio s drugom. Tada se odlučujem za suprugu. Mirimo se, međutim, ljubavnica mi ne da mira.

– Otvoreno prijeti magijom, a nakon što mi je u san počela dolaziti s nekim sabljama, zabrinuo sam se. I djeca se žale na košmare, halucinacije.

– Viđamo neku tetu, hoće glave da nam odsiječe – plakala su.

– Tada uviđam da njene prijetnje nisu tek puka tlapnja. Htjela me uništiti, od žene odvojiti. Potvrđuje mi to i Aida Terzić, koju posjećujem skupa s porodicom.

Gatara iz Visokog

Aida Terzić je odmah vidjela da je ljubavnica na mene bacila čini uz pomoć jedne gatare iz Visokog. Željela je pomoći pa je i mojoj supruzi zakazala novi termin, kao i djeci. Užurbano je skidala teške sihire sa svih nas.

– Nije bilo nimalo lako, ali sam bila uporna da spasim njegovu porodicu, a odstranim uljeza. On tu nije bio nimalo kriv, bio je žrtva sihirbaza. Nakon nekoliko tretmana sam mi je rekao da su mu se oči počele otvarati i da se pokajao zbog pokrenute brakorazvodne parnice. Želio se vratiti svojoj ženi, i ja sam mu to omogućila. Nakon završenih tretmana, dobio je i specijalnu zaštitnu hamajliju od koje će se potencijalne vradžbine automatski odbiti i snaći onog ko se njima bavi – pojasnila nam je kako se okončala ova ljubavna drama Aida Terzić.

– Svi smo mi različiti, baš kao i problemi zbog kojih mi klijenti dolaze. Problemi izazvani magijom, ako se ne otklone, vjerujte mi neće proći sami od sebe. Pomoć morate potražiti na pravoj adresi. Meni se nikada nije dogodilo da nisam uspjela pomoći, pa čak kada je bila riječ i o sudbinskim stvarima u životu.

 

Kontakt Aide Terzić: 061/904-037.

Duhovna iscjeliteljka Aida Terzić iz Tešnja: Na licu, očima i noktima se može vidjeti crna magija

 

Komentari

komentara