Ademović Nermin i Lejla Bajramović, zaljubljenici u svijet kristala: Kristali privlače bogatstvo, zdravlje i ljubav!

Svaki kristal ima drugačije djelovanje. Crveni, žuti i narančasti kristali proizvode energiju. Plavi i tirkizni kristali iscjeljuju, a kristali boje lavande i ljubičasti kristali umiruju.

“Ljubljenje ruke može učiniti da se osjećate jako, jako dobro, ali dijamanti ili narukvice od safira su vječni”, napisala je 1925. godine američka spisateljica Anita Loos u knjizi “Muškarci više vole plavuše”.

“Dijamanti su najbolji djevojčini prijatelji” – otpjevala je zatim Marilyn Monroe u ekraniziranoj verziji poznatog djela.

Sjećate se sigurno i kultnog filma “Doručak kod Tiffanyja” gdje lijepa Audrey Hepburn razgleda izloge s preskupim nakitom. Žene uistinu vole nakit, bilo da je u pitanju obična bižuterija, plemeniti metali ili kristali.

Ipak, mnogi će se složiti s tvrdnjom kako su kristali najljepši komadi koje nalazimo u prirodi, a od kojih možemo nakit praviti. Što je još bitnije, zdravi su. Oni liječe. Upijaju našu negativnu energiju, daju nam svoju pozitivnu. Smiruju nervozu, uklanjaju depresiju i anksioznost, jačaju potenciju, poboljšavaju probavu, jačaju psihu….nema toga šta kristali ne mogu.

Tvrde to i Nermin Ademović i Lejla Bajramović iz Sarajeva, zaljubljenici u svijet kristala.

Prevencija bolesti

Iscjeljivanje uz pomoć kristala staro je koliko i sam čovjek. Sve kulture svijeta, uključujući i našu, savremenu, na razne načine koristile su profilaktička, iscjeliteljska i magijska svojstva kristala, a kristaloterapeuti su oduvijek znali kako i na koji način iz njih izvući najdjelotvornije efekte.Interes za kristale kod mene se javio prije nekih desetak godina, a prije šest godina se sa djevojkom počinjem ozbiljnije baviti kristalima i upoznavati s njihovim blagodetima. Znanja smo sticali uz komunikaciju sa raznim ljudima od onih koji se bave iskopom kristala do kristaloterapeuta i jednostavno ljudi zaljubljenih u ovo lijepo kamenje.

Kristaloterapija je alternativna medicinska tehnika koja koristi poludrago kamenje kako za liječenje tako i za prevenciju bolesti. Zasniva se na svojstvu kristala da svojom vibracijom djeluje na energije koje su usljed različitih razloga ostale blokirane te koje stagniraju ili jednostavno nisu izbalansirane. Jednom oslobođene negativne energije odlaze iz tijela, a ukupna energetska slika se normalizuje.

A time se postiže otklanjanje kako fizičkih tako i psihičkih tegoba. Najbitnije je da imate vjeru da će vam određeni kristal pomoći – kaže Nermin.

 Privlače ljubav i blagostanje

Iz svoje bogate prakse, njih dvoje izdvajaju klijente kojima su njihovi kristali i upute pomogli kod poboljšanja nafake, sticanja imetka ilipronalaska voljene osobe.

-Poznato je da kristali štite od negativne energije te privlače ljubav i blagostanje. Svi koji su zainteresirani mogu nam se javiti za pomoć pri izboru kristala (prema osobinama te osobe i svrhe samog kristala).Kod kristala je dosta bitan kvalitet, područje gdje je iskopan ili pronađen kao i klasa kristala. Kod izrade nakita od kristala je bitno od koga ga kupujete – ističu njih dvoje.

 Ljekovito djelovanje kristala
Štite dom od negativne energije
pomaže kod migrena
liječe bolesti dišnih puteva
reguliše krvni pritisak
čisti krv i krvne žile
podmlađuje organizam
jača imunitet
jača fizičku i metalnu snagu

Nermina i Lejlu možete kontaktirati na broj telefona: 061/353-931