8 STVARI KOJE ĆE VAM SE SIGURNO DOGODITI AKO SI NABAVITE PSIĆA

pasPas je čovjekov najbolji prijatelj. Sigurno ste ovo već čuli prije i razlozi se čine prilično očiti. Mazni su i odani i ne osuđuju vas dok pola dana gledate Kardashiane, ali novi član obitelji sa sobom donosi i neke dobre i loše, ali i neočekivane stvari.

Ovih 8 stvari će vam se SIGURNO dogoditi ako doma dovedete svoje novo malo krzneno klupko sreće.

VIŠE ĆETE VJEŽBATI

Vaš ljubimac voli se igrati više od ičega, a kada ne spava budite uvjereni da će trčati okolo – i vi za njime! Prihvatite to, vaš psić će vas učiniti zdravijima i sretnijima.

BITI ĆE UMORNI (BAŠ JAKO!)

Psići imaju mjehur veličine graška. Prema tome, pripremite se na buđenje u 3 ujutro i šetanje po kvartu. Prvih nekoliko tjedana trebat će vam puno kave…

VRLO VJEROJATNO ĆETE VIŠE PLAKATI

Vaš ljubimac će prvih nekoliko noći cviljeti i plakati, a vi ćete se zbog toga osjećati tužno i nemoćno. Ne treba vam biti neugodno ako prolijete koju suzu. I bez brige, jako brzo će mirno i čvrsto spavati cijelu noć.

BITI ĆETE ISFRUSTRIRANI…JAKO

Vaša mala krznena loptica je najslađa stvar na svijetu, ali također će i kakati po vašem tepihu te prožvakati sve što ste ikad voljeli. Umjesto da gubite živce, podsjetite se svakog puta da je on još uvijek samo beba. TROŠIT ĆETE VIŠE NOVACA

Svi oni odlasci veterinaru itekako koštaju. A tek šišanje i uređivanje…Plus: vjerujte nam, osjećat ćete nevjerojatnu potrebu da ga razmazite igračkama, krevetićima i slasticama.

 POČET ĆETE PRIČATI DJEČJIM GLASOM I TEPATI

Znate onaj visoki tonalitet i umanjenice koje koristite oko djece? Da, isto tako ćete razgovarati sa svojim psićem.

NEĆETE HTJETI IZAĆI IZ KUĆE

Prvih nekoliko tjedana (možda i mjeseci), vaš će psić plakati svaki put kada izađete iz kuće – a vi ćete osjećati nevjerojatnu grižnju savjest zbog toga.

NEĆETE SE SJEĆATI KAKO JE IZGLEDAO ŽIVOT PRIJE PSA

Zato što je sada sto puta bolji!

(Wall/Hayat)