8. avgust 2019: Danas se na nebu otvara Lavlja kapija, ne izlazite vani!

Piše: ezoterista Zoran Šumadinac

Danas su kosmos – univerzum i planeta zemlja jedno. Kao i svakog 8. 8. Iz godine u godinu, iz vijeka u vijek otvaraju se kapije kosmosa, poznatija kao – PORTAL LAVLjA KAPIJA. Ono najvažnije što živi svijet na planeti zemlji treba znati a to je da se danas sunce kao i izlazak na otvoreno treba izbjegavati.

Danas se kroz portal ispuštaju ogromne koncentracije negativne energije ali i UV zračenje je znatno povećano. Ovakve energije mogu da izazovu trajne psihološke problema aili i najteže bolesti poput leukemije, raka, srčanih oboljenja i dr.

Evo nešto više o ovom prirodnom fenomenu koji nas prati vijekovima i to uvijek na isti dan 8. 8. U drugom milenijumu prije nove ere mitski poznat grad Mikena, koja se nalazila oko 90 kilometara jugozapadno od Atine, na sjeveroistočnom delu Peloponeza, bila je jedan od najvažnijih centara grčke civilizacije. Mikena je bila oklopljena zidovima od nezgrapnih i nepravilnih kamenih gromada, poznatitim kao kiklopski, jer se vjerovalo da su ih podigli jednooki divovi Kiklopi.

Na njima su dva trijumfalna ulaza od kojih je onaj veći, poznat kao Lavlja kapija ili Lavlje dveri iz oko 1400-1300. godine prije nove ere. Grčki arheolog Kirjakos Pitakisu, koji je izvršio prva iskopavanja 1841. godine, pronašao je i obnovio Lavlju kapiju, koja je svoj poznat naziv vjerovatno dobila po figurama lavova uklesanih iznad kapije. Ovaj plastično snažan reljef sa motivom lavova smatra se najstarijim reljefom iz perioda stare Grčke. Lavlja kapija koja svojom konstrukcijom podsjeća na stari megalit predstavlja ulaz u utvrđenje grada Mikene. Nad kapijom izgrađenom od tri kamene ploče nalazi se trouglast otvor u kome je kameni reljef sa dva lava koji se prednjim šapama upiru o postolje središnjeg stuba.

Glave lavova nedostaju, ali se vjeruje da su bile od gvožđa i oblikovane da gledaju frontalno da bi ispunili svoju ulogu zaštitnika ulaza. Zašto se baš osmog avgusta vijekovima unazad otvara portal Lavlja kapija. Svakog 8. avgusta prati nas čudesna energija kosmosa, jer se tog datuma na nebu uvijek otvara Lavlja kapija. Osmica je broj koji označava nešto spiritualno, moćno i blagosloveno.

Kada se u nizu pojave dvije osmice, to znači da mnoge znakove Zodijaka očekuje nešto divno i dobro. Zato vam otvaranje Lavlje kapije donosi podsticaj i podršku baš na onim poljima života na kojima vam je to potrebno. Danas vas posebno očekuje mir, harmonija i balans u životu, pa imate šansu da ispunite mnoge planove i želje. Lavlja vrata otvaraju se tako što se 8.8. svake godine zvijezda Sirijus poravna direktno sa piramidama u Egiptu. Pod uticajem magičnog niza brojeva 8-8 izbjegnite bijes i razmišljanje o svakodnevnim problemima.

Iskoristite ovu moćnu energiju kako biste podigli samopouzdanje i postali otvoreni za dobre životne mogućnosti. Ne propustite ovu šansu! Kao što je poznato kosmos nagrađuje i daje ali isto tako i oduzima. Danas se kroz portal ispuštaju ogromne koncentracije negativne energije ali i UV zračenje je znatno povećano. Ovakve energije mogu da izazovu trajne psihološke problema ali i najteže bolesti poput leukemije, raka , srčanih obolenja idr.

Evo nešto više o ovom prirodnom fenomenu koji nas prati vijekovima i to uvijek na isti dan 8. 8. Savjetujem vam da budete što oprezniji sa ovim energijama ali i da svoje pozitivne misli uputite ka univerzumu jer je upravo ovo jedini dan u godini kada se želje i misli ispunjavaju. Oprez dragi moji, danas nemojte nikome misliti zlo jer vam se trostruko može vratiti, morate shvatiti da su energije kosmosa povratne kao boomerang. Imajte lijepe misli i želje danas, velike su šanse da vam se iste ispune. Od srca vam želim da vam se želje ostvare i da prestanete sanjati svoj život, već da će te početi živjeti svoj san.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!