8. aprila 2020. pun Mjesec: NA OVAJ DAN SU MOGUĆA ČUDA!

Ovaj Mjesec astrolozi nazivaju supermjesec, jer ima veliki uticaj na sve životne aspekte. Pun mjesec 8. aprila će značajno uticati na naše živote!

Ovaj pun Mjesec će donijeti velike promjene na globalnom i ličnom nivou. Ovo je vrijeme kada će svi pokazati svoje pravo lice, pa će tako isplivati ljubomora i pohlepa, a sa druge strane i sve one dobre osobine ljudi koji vas okružuju. Tako ćete biti u prilici da shvatite sa kakvim ljudima imate posla, kažu astrolozi.

Mnogi znakovi će se susresti sa velikim promjenama koje možda nisu ni očekivali, ali one su neminovne i moraćete da ih prihvatite. Više sile su umiješale svoje prste i vode nas na nove evolucijske puteve koji će vam donijeti nove životne tokove. Evo kako će uticati na svaki znak pojedinačno:

Ovan
Ovaj pun Mjesec se dešava u vašem sedmom polju što je polje partnerskih odnosa. Dosta balansa na tom polju treba da unesete i pod izlivom emocija da ne donosite nikakve odluke. Prosto pazite da ne nastupite ishitreno.

Bik
Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašoj šestoj kući svakodnevnice, posla, zdravlja. Kako je vaša planeta Venera u Blizancima, vašoj drugoj kući, onda će biti promjena i priča o poslu i finansijama. Pojedini Bikovi mogu preko posla da upoznaju svoju srodnu dušu.

Blizanac
Pun Mjesec će se naći u vašem petom polju koje je vezano ua ljubav, djecu, zabavu, sport pa se na tom polju pokreće usklađivanje harmonije i preokreta koji bi mogli biti dosta nejasni, jer je vaša planeta Merkur još u Ribama što joj daje nejasnoće.

Rak
Kod Rakova, ovaj pun Mesec se dešava u četvrtoj kući doma i porodice pa na tom polju može biti dosta tenzije i neslaganja. Ipak je Mesec vaš vladar što vas čini osetljivim pa bi trebalo paziti kada su mene Meseca da ne donosite odluke iz emotivnih stanja.

Lav
Mesec će imati jak uticaj na vašu treću kuću koja je simbol komunikacije, braće, sestara, rodbine, komšiluka, saobraćaja i još mnogih simbolika Merkura. Na ovim poljima možete imati problema pa pazite čak ako sklapate neke ugovore , nešto potpisujete ili dogovarate ne donosite zaključak iz emocija koje su sada dosta nerealne.

Djevica
Mjesec je u vašem drugom polju što je vezano za materijalno, kako nepokretnu imovinu, zemlju, tako i novac pa može biti rasprava ili podela imovine. Mnoge osobe mogu sada iz emotivnih poriva da pomažu ili da neki novac potroše neplanirano. Moguć je i dobitak zaostale isplate.

Vaga
Ovaj pun Mesec što je direktno vezano za vaš mentalni sklop i fizički izgled pa će ovaj Mesec tražiti da harmonizujete vaše emocije sa vašim telom. Možda će biti ispoljeno kako da se predstavite svetu ili da stavite masku sa kojom se osećate najbolje.

Škorpija
Drage Škorpije, kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem dvanaestom polju što je simbol izolacije, duhovnosti, meditacije, psihe, tajni itd. Vi sada možete ispoljavati sakupljena iskustva, talente i vaše plodove mudrosti. Ipak treba da pazite i napravite balans jer ovaj Mjesec može da napravi i neke propuste.

Strijelac
Strijelci, kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem jedanaestom polju nadanja, želja, očekivanja, penzija, udruženja, raznih timova, grupa, prijatelja pa će tu energija Mjeseca da se usmjeri. Mnoge osobe mogu dočekati očekivano dok pojedine mogu da se razočaraju, na polju ljubavi ili prijateljstava.

Jarac
Vama se ovaj pun Mjesec dešava u vašem desetom polju prirodnom vaše karijere, jednog roditelja, šefova, autoriteta itd. Mnogi Jarčevi sada mogu doživjeti promjene na tom polju što nekima donosi vraćanje na staro dok mnogi doživljavaju potpunu transformaciju.

Vodolija
Vodolije, kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem devetom polju studiranja, znanja, filozofije, putovanja, religije itd. Mnoge osobe mogu imati promjene u navedenim sferama što će pojedine osobe iznenaditi pozitivno i dati im nadu za budućnost. Saturn i Mars su u vašem znaku što vam daje prilike koje mogu biti blokirane nekim starim problemom.

Ribe
Kod Riba ovaj pun Mjesec dešava u vašoj osmoj kući koja je odgovorna za transformaciju, finansije, seks, kraj nečega da bi se pokrenulo nešto novo tako da će ovaj pun Mjesec dobro obasjati ove aspekte života i dati vam unutrašnju moć da to sve iznesete i krenete novim putem.