8.11. Jupiter ulazi u Strijelca: STRIJELCI NA UDARU, ŠKORPIJAMA SE OTVARAJU FINANSIJSKI DOBICI…

Jupiter osmog novembra ulazi u Strijeelca i tu će ostati do decembra 2019. godine. Prolazeći kroz Škorpiju nekima je donIo dugove, skandale, a nekima veliku moć, ali iz sjenke.

Sada nas čeka prelazak Jupiterov iz tame u svjetlost, dolazi kući gdje se osjeća najbolje i odakle širi najpozitivniju energiju. Ovaj prelazak i njegovo putovanje prvenstveno će osjetiti Strijelci i oni koji imaju planete u Strijelcu. Naravno, Jupier će obradovati i ostala dva vatrena znaka, Ovna i Lava.
Na globalnom nivou donijet će smirivanje, na svim nivoima. Pod vladarstvom Jupitera u Strijelcu nisu nikako svakodnevne teme, već veliki i skoro nerealni planovi. Mnogi će doći do novca, ali pošto je Saturn u Jarcu pažljivo mora da se barata sa tim dobitkom.
Mnogi će pretjerati u svemu, najveće šanse za to će imati Blizanci i Ribe.
Tjeraće nas na putovanja, pomjeranja iz mjesta, neki će steći viša znanja, a neki će uvećati broj bliskih ljudi.

Ovan
Vraća vam se vjera u dobre ishode, kao i u vaše samopouzdanje, uz koje ćete biti u mogućnosti da napravite više nego što ste zamišljali.

Bik
Da biste otkrili tajnu moraćete da pretrpite gubitak i to najvjerovatnije materijalnu. Neki pripadnici znaka će dobiti nasljedstvo.

Blizanci
Neki će ući i u brak i to sigurno. Međutim, Jupiter je i planeta pretjerivanja pa će mnogi ući i u paralelene veze.

Rak
Ulaganje u posao, proširenje posla ili proširivanje poslovnog prostora su najizvjesnije za Rakove. Takođe, donosi i neka zdravstvena rješenja od iskusnih i učenih doktora.

Lav
Lavovi će imati priliku da zarade od hobija, da dobiju inspiraciju i krenu u još veće pohode. Takođe, zagarantovani su i dobar prvod i bogat ljubavni život.

Djevica
Ovo će biti izuzetno dobar tranzite za one koji planiraju proširenje porodice i doma. Neki pripadnici znaka će dobiti podršku za započinjenje nekog novog posla.

Vaga
Vage očekuju dobre prilike za putovanja, pisanje i poslovanje na internetu. Upoznaće nove ljude koji će im postati bliski veoma brzo.

Škorpija
Mnogi će profitirati i zaraditi novac i to će potrajati. Potrebno je što prije uvećati planove kako bi zarada išla i preko očekivanog.

Strijelac
Želja za slobodom, putovanjima i izuzetno sretne okolnosti su naizvjesnije za Strijelce. Dobiće šansu da sveukupno poboljšaju svoj status bilo na poslu ili kroz brak.

Jarac
Ukoliko su bili sve sami gubici pod Jupiterom u Škorpiji sada su očekivani dobici. Neki će se namjerno povući u samoću ili će otputovati negdje dalako od mjesta prebivališta.

Vodolija
Mnogi će postati dio nekog većeg društva ili organizacije koja će im pružiti priliku da učine i neka dobra djela. Takođe, ovo je aspekt realizacije poslovnih poduhvata prethodnih godinu dana.

Ribe
Ribe dobijaju podršku sa moćnog mjesta, najčešće od osobe od autoriteta. Poboljšanje statusa je sigurno, u šta ulazi i materijalna stimulacija.