7. maja stiže posljednji supermjesec u 2020. godini: KAKO DA PRIVUČETE U ŽIVOT LJEPOTU I POZITIVNE PROMJENE?

U noći posljednjeg supermjeseca u 2020. godini dozvolite sebi da pronađete ljepotu života i novih mogućnosti!

Posljednji supermjesec u 2020. godini očekuje nas 7. maja i boraviće u znaku Škorpij. Donijeće nam nevjerovatnu ljepotu jednog kraja, čišćenje duše i detoksikaciju emocija, kao i odličnu pripremu za period pomračenja koji slijedi.

Majski Supermjesec nalazi se na 17. stepenu Škorpije i donosi velike promjene koje imaju veliki smisao za naš život.

Vreme je da se osvrnemo unazad i shvatimo kakva iskustva donose novu životnu lekciju i svjetliju perspektivu.

Imaćemo mogućnost da vidimo kako se sve “kockice” u našem životu polako sklapaju, što nam donosi nevjerovatnu smirenost i bezbrižan period. Ovo je period kraja ili završetka na mnogim poljima. Kraj ponekad podrazumijeva bol, ali je tako i šansa za novi početak. Kao kada drvo odbaci staro lišće, ono na trenutak izgleda prazno i “golo”, ali ubrzo nastaje predivna zelena krošnja. Priroda je najbolji pokazatelj ciklusa početka i kraja – života i smrti.

Kraj jednog perioda, određene situacije ili odnosa vodi nas u svijet melanholije i zbunjenosti, ali kao što Rumi kaže – “ne brini, sve što voliš pojaviće se u drugoj formi”, tako će nam i ovaj kraj tokom supermjeseca donijeti nove ljepote i pobjede.

Ako uspijješ da pronađeš ljepotu u kraju, uspjećeš i da iskoračiš iz svoje zone komfora i privučeš dobre promjene u život.

Duboko udahnite, pronađite snagu za nove životne bitke i sve staro otpustite, a otvorite srce za nove životne ljepote, izazove, oluje i lijepe trenutke.

Ako vam se plače, zaplačite… Ako vam je potreban osmjeh, nasmijte se. Zapalite svijeću za sreću, zatvorite oči i obećajte sebi da ćete biti spremni za novonastale promjene.

Posljednji Supermjesec u 2020. godini pojačava osjećanja – postajemo emotivniji. Sa druge strane, energija Škorpija podstiče vatreni temperament i odbrambeni stav. Imaćete strah od povrijeđenih osjećanja i nećete lako dopuštati ljudima da vam se približe.

Pun Mjesec u Škorpiji može pomoći u otpuštanju stvari koje nam više ne služe, koje nas sputavaju da ostvarimo uspjeh ili čine da se osjećamo blokirano i sputano.

Ako se prepustimo svojim osjećanjima i ako dozvolimo sebi da procesiramo to kako se osjećamo, doživjećemo oslobađanje od emotivnog tereta.

Pun Mjesec u Škorpiji uvijek je poseban, jer označava da je transformacija uvijek moguća.

Očekuje nas transformacija u pogledu određenih misli i percepcije stvarnosti.
Bez obzira na naš sopstveni horoskopski znak, svi možemo koristiti neku od mudrosti Škorpije. Ona nas podstiče da donesemo transformaciju i izvršimo promjene u svom životu ondje gdje je to najpotrebnije.

Energija Škorpije je vrlo intuitivna, ali istovremeno i vrlo zaštitnička, pa tu energiju takođe možemo iskoristiti za prilagođavanje svojoj intuciji i tako zaštiti sopstveno energetsko polje.

Proveli smo toliko vremena u posljednjih nekoliko mjeseci perući ruke i brinući se o svom fizičkom zdravlju, skrećemo pažnju i na naše energetsko zdravlje pročišćenjem naše aure i energije našeg prostora.

Dakle, u noći posljednjeg Supermjeseca u 2020. godini, dozvolite sebi da pronađete ljepotu života i novih mogućnosti!