7. decembra nam stiže posljednji lunarni ciklus u ovoj godini: JEDNOSTAVAN RITUAL ZA SREĆU KADA JE MLADI MJESEC U STRIJELCU

Ovaj mlad Mjesec u znaku Strijelca daje nam podsticaj da proslavimo sve što smo uradili za sebe u toku godine
Mlad Mjesec 7. decembra 2018. godine predstavlja posljednji lunarni ciklus u 2018. godini, piše Lovesensa. Tokom njegovog uticaja treba da se podsjetimo šta smo to za sebe uradili u ovoj godini, koji su naši propusti i za koliko smo koraka otišli ispred u odnosu na prethodnu godinu.

Iako možda izgleda da niste dali sve od sebe, mlad Mjesec podsjeća koliko vam je svako novo iskustvo pomoglo da se razvijete.

Energija mladog Mjeseca pomaže da se opustimo krajem godine i uživamo u prazničnomm raspoloženju, a jedan jednostavan ritual u noći mladog Mjeseca daje šansu da privučemo pozitivne energetske vibracije za novi početak.

Za ritual vam je potrebno:

• Omiljeni alati za čišćenje prostora (eterična ulja, tamjan, žalfija…)
svijeća (bijele boje)
• Vaš omiljeni kristal (preporučuje se roze kvarc)

Ritual se izvodi u 9 koraka:

• Uzmite omiljeni alat za energetsko čišćenje prostora i uz njegovu pomoć očistite auru i dom. Preporučuje se da zapaliite malo žalfije, bosiljka ili lovorovog lista i tako pročistite auru i dom od negativnih elemenata. Dok radite ovaj ritual izgovorite slijedeću mantru:

Čistim svoje tijelo i dušu, moje srce, misli i energiju. Ispunjava me svijetla energija, osjećam se odmorno i slobodno. Živim život u apsolutnoj harmoniji.

Takođe, izgovorite:
– Čistim energetsko polje u svom životnom prostoru i privlačim energiju mira i ljubavi. Moj dom je zaštićen i siguran, i samo dobra energija može da vlada u njemu. Boravak u mom domu donosi mi osjećanje mira.

• Zapalite svijeću i omiljeni kristal držite na srcu. udahnite duboko 10 puta i vizualizujte kako svijetla energija ispunjava vaše tijelo i dušu.

• Stavite kristal na čelo, na mjesto gdje se nalazi čakra treće oko i udahnite duboko 10 puta.