63-godišnji model: U ovome je tajna moje ljepote

Ona je zadovoljna svojim životom, a njeno tijelo raguje na njenu sreću tako što ostaje u odličnoj formi, tvrdi Jasmina Rosi manekenka koja je napunila 63 godine

 

Vjerovatno mnogi vjeruju da modeli mogu da budu samo mlade i atraktivne žene. Ali ovaj članak će srušiti sve mitove koje ste imali. 63-godišnji model Jasmina Rosi je prevazišla tu starosnu granicu na nevjerovatan način. Ona je u svet modelinga ušla sa 45 godina.

Danas je baka i još uvijek ostvaruje ono o čemu mlađi modeli mogu da sanjaju.

U čemu je tajna njenog uspeha?

Jasmina Rosi se razlikuje po zrelosti i oštrom umu. Njena ljepota i lijepo tijelo obaraju stereotipe o tome da žena može da bude atraktivna samo sa 20 godina.

Za mnoge je postala simbol zdravlja i vitalnosti.

Ona inspiriše sve one koji su ubeđeni da je vrijeme da ostvare njihov san odavno prošao. Jasmina kaže suprotno: nikada nije kasno.

A koja je tajna njene ljepote?

Značajnu ulogu ima genetika, ali veoma je važno da se brinete o svom tijelu. Dakle, Rossi je veoma stroga u pogledu prerađene hrane, mikrotalasne pećnice i previše kalorijske hrane. Njena ishrana se bazira na zdravim i kuhanim namirnicama.

Ali recept za njenu ljepotu ne leži isključivo u pravilnoj ishrani. Sreća igra jednako važnu ulogu. Jasmina se trudi da izbjegne stresne situacije.

Takođe, praktikuje jogu svakog dana 30-60 minuta. I tako već 30 godina za redom.

Sve ovo vodi ka ispunjem životu. Ona je srećna žena koja zna koliko je atraktivna.

Rosi je jedna od najljepših žena na svijetu, a tajna njene ljepote ne leži u godinama, već u radosti života. Ona je zadovoljna svojim životom, a njeno tijelo u potpunosti odgovara na njen osjećaj sreće.

Ovo je još jedan razlog za sreću. Smijte se često, uživajte, i shvatićete koliko je život divan i treba ga iskoristiti što bolje!