6 načina na koje naa anđeli/meleci upozoravaju; kako uspostaviti snažnu vezu sa njima?

Anđeli/meleci nam šalju jasne znakove i pokazuju da su uz nas – ako ovo osjetite, anđeo vas na nešto upozorava! Da li ste opsjetili anđeoski zagrljaj, povjetarac, posebnu toplinu…

Anđeli/meleci uvijek odgovaraju na naše molbe i pitanja, ali mi ne prepoznajemo uvijek njihove signale. Oni su ponekad u obliku fizičke manifestacije dodira. Kako ih možemo prepoznati?

Anđeoski zagrljaj
Ponekad kad pokušavate da se povežete sa vašim anđelom/melekom čuvarom, možda osjetite kao da vas neko grli. To je znak da je on uz vas i pokušava da vam pomogne i obično se događa kada ste vrlo uznemireni i umorni. To je anđeoski način da vam kaže kako ste mu važni i posebni, i toliko mu je stalo do vas da vam daje topao zagrljaj pun ljubavi.

Osjećaj topline
Ako, dok pokušavate da komunicirate sa svojim anđelom/melekom čuvarom, osjetite kako temperatura oko vas raste, to znači da je on u blizini. Da, anđeo/melek želi da doslovno osjetite toplinu i to je jedan od načina da vam poruči kako je tu za vas.

Elektricitet
Moguće je i da osjetite “struju”, što takođe znači da je vaš anđeo blizu vas. Ova struja djeluje na vaše tijelo, ali ne na negativan način. Može vas iznenaditi i zapanjiti i biti vrlo snažna. Ali ne brinite, to je samo znak anđeoskog prisustva. Želi da znate da je prisutan i za to koristi jasan znak.

Nježni povjetarac
Prisustvo anđela/meleka može se osjetiti i u vrlo nježnom povjetarcu. On vam pokušava reći da vas čuje i da vas voli. Povjetarac vam donosi mir, znak je da je anđeo/melek čuo vaše molitve i one će biti uslišene.

Osjećaj tečnosti
Anđeo/melek čuvar može dati znak svog prisustva kroz osjećanje da tanki mlaz tečnosti nalik medu pada na vaše tijelo.

Prisustvo
Dok pokušavate da se povežete sa svojim anđelom/melekom čuvarom, možda osjetite kao da neko sjedi uz vas. Da, to je on. Nemojte da se preplašite. Ne postoji niko kome biste mogli da vjerujete više nego svom anđelu/meleku čuvaru. Opustite se i slobodno mu povjerite sve što vas muči.

Kako da uspostavite snažnu vezu sa anđelima/melecima? Kako da primite jasne poruke, pomoć i čistu ljubav?

“Vaši anđeli su uvijek s vama i uvijek ste povezani sa njima – kaže Melanie Beckler, autorka knjiga kao i CD-ova i DVD-ova o anđelima. Po njoj vezu sa njima možete ojačati na slijedećih 7 načina:

1. Odredite namjeru
Možete doći do tačke kada ćete u svakom trenutku moći da se povežete sa anđeoskim vođstvom. Zato izdvojite vrijeme da se svjesno prilagodite frekvenciji i uključite. Nađite udobno i tiho mjesto na kojem nekoliko minuta možete uspostavljati vezu sa anđelima. Ugasite kompjuter, utišajte telefon, zatvorite vrata. Odredite namjeru da se povežete s anđelima/melecima.

2. Raščistite svoj prostor
Kada tek učite da se uskladite sa odgovarajućom frekvencijom i osjetite prisutnost anđela/meleka, nered može jako odvlačiti pažnju. Stoga prije svjesnog “uključivanja” u vođstvo svojih anđela, uredite svoj prostor: iznesite smeće, raščistite gomile stvari i pospremite, stavite sve na svoje mjesto. Možete otvoriti prozore, pa pustiti u prostoriju svjež vazduh i prirodno svjetlo. Čist prostor pomoći će vam da raščistite i svoj um, što je ključni korak u uspostavljanju veze sa anđelima. Za lakše postizanje odgovarajućeg raspoloženja, u difuzor stavite malo eteričnog ulja, upalite nekoliko svijeća ili zapalite malo žalfije.

3. Pročistite i podignite svoju vibraciju
Ovo je nešto što dolazi ruku pod ruku sa raščišćavanjem svog prostora, a ključno je za uspostavljanje veze sa anđelima/melecima. Srećom, i u tome možete zatražiti njihovu pomoć: zamolite ih da vam pročiste i podignu vibraciju. Potom neko vrijeme sjedite u opuštenom položaju, dišite i zamišljajte božansku bijelu svjetlost svuda oko sebe. Svjesno udišite svjetlost, a kada izdišete, zaboravite na sve što vas opterećuje i vuče ka dole. Proces vam može olakšati slušanje muzike koja vam poboljšava raspoloženje ili vođenje anđeoske meditacije, kao i udisanje eteričnih ulja lavande i pitome nane.

4. Pozovite anđele/meleke u zaštitu
Strah je jedna od glavnih stvari koje blokiraju ljude i sprečavaju ih da uspostave duboku vezu sa anđelima. Jednostavno je rješenje neka vrsta zaštitnog rituala koji omogućava osjećaj sigurnosti.

5. Zatražite od svojih anđela da se povežu sa vama
Duboko udahnite, zatvorite oči i potrudite se da se što bolje usresredite. Možete da stavite ruke na srce dok govorite: “Molim vas da uđete i povežete se sada sa mnom… Pomozite mi da zapamtim vašu prisutnost i povežem se sa znanjem, mudrošću i istinom, jer će mi sad najviše koristiti.”

6 Slušajte
Kada pitate, vaši će anđeli odgovoriti. Nemojte se previše truditi da slušate, samo se usresredite na disanje i vjerujte da anđeli odgovaraju na vaš poziv. Utišajte um, otvorite srce i slušajte vodstvo svojih anđela. Imajte na umu da ćete anđele/meleke čuti drugačije nego što ste očekivali. Obratite pažnju na inspirativne misli i osjećanja, a potom vjerujte vođstvu koje se pojavi; možete ga i zapisati. Ponekad će najvažnije vođstvo doći putem vaših osjećaja i duha, a ne uma.

7. Tražite svjetlost i ljubav
Zapamtite da su vaši anđeli spiritualna bića nevjerovatno visoke vibracije, čiste ljubavi i svjetlosti. Bilo kakvo vođstvo koje dijele dolazi iz te perspektive. Tako da, ako osjetite bilo kakav strah zbog poruka ili osjećaja, pustite ih da odu – to nisu vaši anđeli/meleci!
Zaboravite na svaki strah, sumnju ili upletanje ega uma, zatim usresređenost preusmjerite na disanje, usklađivanje sa božanskom svjetlošću koja je svuda oko vas i slušanje otvorenog srca vođstva koje dolazi od anđela, što je sto posto usklađeno sa božanskom ljubavlju. Ako nikako ne možete da zaustavite glas sumnje svog ega, zatražite od svojih anđela/meleka da vam pomognu da zaboravite tu misao i da se potpunije uskladite sa ljubavlju i anđeoskom frekvencijom u sadašnjem trenutku. ( Sensaklub/aura.ba)