ZA PAROVE BEZ DJECE: AKO ŽELITE BEBU, MOŽDA VAM POMOGNE PJESMA ILI TALISMAN PLODNOSTI!

U toku seksualnog odnosa nosite ih na sebi ili ga stavite ispod jastuka, ako se sve to odigrava u krevetu.

Prije puno vijekova, u okviru zajedničkog rituala plodnosti, parovi bez djece su morali voditi ljubav na brazdama svježe zaorenog zemljišta kako bi dobili dijete. U međuvremenu, grupa šamana u transu naučnog čovjeka su plesali oko njih i pjevali pjesmu plodnosti, što im je pomoglo u tome kako bih začeli što više djece.

Nakon rituala, par je sa sobom ponio šaku zemlje na kojoj su začeli dijete. Ova šaka zemlje je bio njihov talisman da bi žena ostala trudna, tu zemlju su prosuli ispod kreveta i ostavili tamo sve dok žena nije ostala u drugome stanju. Zemlju su prosuli u vrt tek nakon rođenja djeteta.

Štao možete učiniti ako moderna tehnika nije uspješna, a doktorska nauka samo sliježe ramenina? Vi ste već sve isprobali, a bebu još nemate u stomaku? Nemojte se obeshrabriti, ima rješenja i za to. Nabavite neku od navedenih talismana, makar i više, i uvijek ih nosite sa sobom.

U toku seksualnog odnosa nosite ih na sebi ili ga stavite ispod jastuka, ako se sve to odigrava u krevetu.

1.TALISMAN SA ZRNIMA RIŽE – Isijecite jedan krug od kartonskog papira. Papir namažite ljepilom i u ljepilo usipajte zrna riže. Na kartonu veličine novčića, neka bude što više zrna riže. Ako probušite karton i stavite ga na neki lančić, možete ga nositi i oko vrata.

2. TALISMAN – JABUKA je najmoćniji simbol pri pomoći plodnosti. Napravite sušene jabuke i stavite ih gdje god možete po kući. Možete i par komada nositi sa sobom i u torbi.

3. TALISMAN: LJUSKA JAJETA -Kupite bijelo jaje, skuhajte ga i razbijte ljusku jajeta na sitne komade. 5-6 komada stavite u jednu posudu, neku kutijicu ili čak u kutiju od šibica, te ju nosite sa sobom. Ako dobijete volju za ljepljenjem, možete komadiće ljuske zalijepiti na neki metal u obliku mozaika.

4. TALISMAN – BIJELI LUK luk nije samo u tome dobar da drži podalje zle duhove, nego je vrlo efikasan i u povećavanju plodnosti. Jedite puno bijelog luka ako želite zatrudniti. Nosite sa sobom cijelu glavu bijelog luka, tako njegov miris neće biti toliko iritantan, ali više će ispoljavati svoj efekat nego da nosite sa sobom samo režanj bijelog luka u torbi.

5. TALISMAN – LIST KOPRIVE donosi plodnost i sreću. Postavite ga u sobi ili na bilo kojoj tački Vašeg doma. Ako ga isušite, možete ga koristiti i preko zime. Od njega možete priremiti i čaj koji morate popiti pola sata prije vođenja ljubavi sa partnerom, da bi imao efekta. (aura.ba/astro24h.hr)