5 prelijepih trendova za ljetnje vjenčanje!(FOTO)

Sezona je vjenčanja, a buro247.hr je izdvojio pet trendova kad su u pitanju vjenčanice koje ćemo viđati tokom ljeta.

Velike mašne

Velike mašne ove sezone dolaze na leđima i na rukavima. Iako se radi o predimenzioniranom motivu izgledaju vrlo elegantno i prefinjeno, a ove su ih sezone u svoje kolekcije vjenčanica uvrstile brojne dizajnerske kuće.

Kontrasni detalji

Crna nije uobičajena za vjenčanja, ali sjajno izgleda kod nekonvencionalnih vjenčanica, svakako, ako se pravilno dozira. Kontrast crne i bijele u detaljima kod vjenčanica zato može biti vrlo zanimljiva tehnika s još zanimljivijim rezultatima.

Dramatični rukavi

Predimenzionirani i dramatični rukavi su ovog ljeta popularni kako kod košulja i dnevnih haljina tako i kod vjenčanica. Ove ćemo sezone tako često viđati predimenzionirane verzije zvonolikih, puf i nabranih rukava.

 

Spuštena ramena

Baš kao i dramatični rukavi, i spuštena ramena se ovog ljeta nose i kod svakodnevne i kod vjenčane odeće. Kad su vjenčanice u pitanju spuštena ramena stvaraju novu siluetu koja izgleda sjajno i predstavlja odmak od klasičnih vjenčanica bez rukava.

"The Windsor" #Spring2018 #lelarosebridal

A post shared by Lela Rose (@lelarose) on

Plaštevi

Plašt je dobar izbor ako imate vjenčanje na otvorenom gdje će uveče biti hladno, ali i ako jednostavno želite postići dramatičniji izgled.

Love is love. #lelarosebridal #spring2018 #nyfwbridal ? @taylorjewell

A post shared by Lela Rose (@lelarose) on

Duboki “V” izrez

Posljednji trend na našoj listi je već viđen kod ready-to-wear kolekcija Diora i Valentina, a radi se o “V” izrezu koji seže sve do struka. Iako ne zvuči obećavajuće, ovakav “V” izrez haljini daje neobično elegantnu siluetu koja je sjajan izbor za ljetnja vjenčanja.

Photoshoot of our Calla gown ✨ @knotandpop @lunabeabride

A post shared by Mira Zwillinger (@mirazwillinger) on