5 ČUDNIH NAČINA NA KOJE PUN MJESEC UTJEČE NA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK

Pun Mjesec obasjava sve – i dobre i loše stvari koje su u nama.

Dugo se vremena smatralo kako pun Mjesec od ljudi napravi luđake pa, iako se nećete pretvoriti u vukodlaka, sigurno postoji nešto iza te priče.

Astrologinja iz Los Angelesa, dr. sc. Athena Perrakis otkriva kako pun Mjesec utječe na naše tijelo i na okeane i mora, a kako su naša tijela puna vode, jasno je da će nas povući i uzburkati, baš kao i more.

Evo što još o utjecaju punog Mjeseca kaže dr. Perrakis.

1. Uvećava svaku emociju

Svi u sebi skrivamo svijetlu i tamnu stranu, a pun Mjesec će vaše najjače osobine izvući na površinu i uvećati ih, a može i obje strane „ogoliti“. Ovan, ambiciozni i otvoreni znak, primijetit će kako će tokom punog Mjeseca njegova ljubav prema druženju biti još jača. Oni su i tvrdoglavi pa su tu mogući i konflikti. Ako se nađete u sukobu s Ovnom u noći punog Mjeseca, stanite na loptu, jer oni neće stati.

2. Sve osjećate duplo jače

Kako može izvući na površinu i jake karakteristike svake osobe, tako će i vaše osjećaje udvostručiti. To može biti dobro ili loše, ovisi o tome kako se osjećate. Škorpion se, naprimjer, smatra crnim znakom horoskopa, što znači da će pun Mjesec sigurno utjecati na to da se osobe u tom znaku nađu na još crnjem, tamnijem mjestu. Smatra se i najseksualnijim znakom pa će njegova seksualna moć biti toliko jaka da se ne može usporediti ni s čim drugim. Empatične Ribe će tako otvoriti srce u noći punog Mjeseca i još se bolje povezati s drugima.

3. Pruža zavidnu energiju

Svaki znak zodijaka drugačije će doživjeti ovaj nalet energije. Lav će tako drugačije reagirati nego Djevica. Lav voli pun Mjesec, jer će oživjeti njegovu kreativnost, pozitivnost i entuzijazam. Djevica će, pak, uživati u poslovnom zamahu, lako će organizirati stvari i odraditi sve što moraju.

4. Osvjetljava

Jasno je da pruža više svjetlosti od ostalih faza Mjeseca, ali isto tako će osvijetliti put u vidu osvještavanja i realizacije. Djevice u tome neće uživati, jer ne vole biti u centru pažnje. Jarac je druga priča – njima će pun Mjesec pomoći da steknu bolji uvid u njihovu listu prioriteta.

5. Destabilizira

Dok će Jarac uživati u uspjehu koji im možda stigne uz pun Mjesec, i za njih je ovo razdoblje stresno. Sva energija koju pun Mjesec pruža, utječe na poremećenu rutinu, a to za njih predstavlja nesigurnost – koju preziru. Strijelac i Vodolija će zato uživati. Oni vole promjene pa bilo kakav destabilizirajući moment utječe na to da su bolje volje, piše Ordinacija.vecernji.hr.