49 dana je vidoviti Ado radio tretmane da poništi magiju i vrati nam sina!

(061 486 402)

Danijela i Marko D. iz Njemačke bili su 25 godina u braku i imali su dva sina. Fin život poremtio im je tek najstariji sin Željko i to odmah nakon ženidbe – nova je priča iz prakse vidovitog Ade.

Ona nikako nije mogla da nađe zajedničku riječ sa nama. Nije imala poštovanja prema nama ni kao njegova djevojka, a ni kao supruga.

Na sve je imala prigovore. Jedna glava – hiljadu jezika. A nakon ženidbe, pogotovo jer smo svi živjeli u istoj kući. Govorila je kako ona čisti za nama, kako nas mrzi, ne može da nas gleda, sluša…

Željko to nije želio slušati, nije se želio odseliti od nas.

Samo mrtav ću ostaviti roditelje – govorio je.

A kad se snaha porodila, to je nama bila velika radost ali njoj ne.

Kad odem odavde radovaću se, kao da sam u logoru – ponavljala je svima koji su je željeli slušati.

Zabranila nam je da dolazimo na sprat, da viđamo unuče. Nije nam dala da ga držimo, kao, mi ne znamo, ispustićemo ga, smrdimo…nema šta nije govorila.

Naposlijetku je ucijenila našeg sina. Ja ili oni, a ako odem, i dijete vodim – zagrmila je jednog dana.

On je odbio, uvjeravao je da ne moraju nigdje ići, da imaju svoj sprat, svoj mir, da nemaju novca za kiriju..tada se ona služi crnom magijom.

Crnom magu iz Srbije poslala je naše fotografije i lične podatke. Za 14 dana je Sanjina želja ispunjena.

Tada naš Željko ludi, svađa se sa nama iz čista mira i napušta kuću.

Posvađali smo se, postao je agresivan, lupao po kući. Iste noći su otišli u hotel.

Nama je nedostajao sin ali smo trpili sve, misleći da će doći pameti, no, nakon šest mejseci, sve je ostalo isto. I unuče smo silno željeli vidjeti te smo im nenajavljeni banuli na vrata. Ta sin nam je, i on je nas poželio, smekšao je dosad – nadali smo se ali avaj. Mrko nas je gledao preko kućnog praga.

Što ste došli – maltene je zarežao na nas. Nije nam dao da vidimo unuku. Zalupio  nam je vrata pred nosom kao da smo mu najveći dušmani a ne roditelji.

Tada smo prvi put posumnjali na crenu magiju. Počeli smo tražiti spas i preko Aure čuli za vidovitog Adu. On nam je otvorio zvijezde i sve vidio. Rekao nam je da je u pitanju magija “olovna voda” – to se koristi sa mrtvačkom vodom i kad se to popije, zamuti se zvijezda pa se ne može ući u trag osobama koje su pravile crnu magiju. Ipak, Ado je sve to poništio za 49 dana, vratio nam je Željka koji je opet kao prije. Čak se i snaha promijenila, drugačija je, ljubazna. Ado nam je dao i zaštite da nam niko nikad više magiju i ne pokuša nanijeti…