4. februara 2019. mlad Mjesec u Vodoliji: IZBJEGAVAJTE KONFLIKTE, RASPRAVE I SVAĐE!

Ovaj Mlad Mjesec doosi pokretačku energiju i važne promjene na polju ljubavi, brzopletost… Saznajte šta vam donosi horoskop za mlad Mjesec u znaku Vodolije.

Novu godinu smo počeli ambiciozno, sa prvim mladim Mjesecom 6. januara, koji nam je donio mogućnost da strpljivo, metodično i disciplinovano započnemo sve planove, koje imamo na neke duže staze. Za razliku od takvog Mjeseca, mlad Mjesec u Vodoliji, od 4. februara, donosi nam novi ciklus i malo drugačiju energiju tokom narednih 28 dana.
U nastavku saznajte, šta nas čeka u narednih 28 dana pod uticajem mladog Mjeseca u Vodoliji.

Kada su u pitanju mjesečeve mijene, mlad Mjesec je uvijek predstavljao novi početak, a u zavisnosti od znaka u kojem se trenutno nalazi, zavisi i oblast u kojoj je dobro započeti nešto novo. Kako je 4. februara mlad Mjesec u Vodoliji, ono što započinjete treba biti inovativno, neobično, avangardno. Nešto po čemu ćete se razlikovati od drugih, jer Vodolija ne trpi prosječnost i stapanje sa masom. Biti zanimljiv i drugačiji, to je ono što se traži.

Mlad Mjesec u Vodoliji podstiče energiju kreativnosti, zabave, druženja, i to je ono što nam omogućava da postignemo veću sreću i zadovoljstvo na ličnom planu.
Ovakav Mjesec nam donosi energiju da se oslobodimo i budemo inovativni, i daje nam snagu da proširimo svoje horizonte i oslobodimo se nekih starih obrazaca iz prošlosti. Sada je momenat da shvatimo šta je ono što nas ograničava, i kako da se oslobodimo tih blokada. Sva zastarjela uvjerenja koja sprječavaju naš rast i napredak, sada možemo mnogo lakše da odbacimo, i shvatimo da su ona apsolutno bespotrebna.

Tokom mladog Mjeseca u Vodoliji treba izbjegavati konflikte, rasprave i svađe, jer nam to blokira intuiciju, smanjuje našu energiju i ograničava percepciju.

Mlad Mjesec u Vodoliji donosi nam rad na nekim novim projektima, planovima, a idealno je ako se to dešava u timu, kroz neku veću organizaciju i saradnju. Sada je važan timski duh, udruživanje i kolektivna energija, koja će donijeti sjajne rezultate, mnogo veće nego što bi ih postigli da radite samostalno. Sada je jako važno da se izdvojite od konkurencije, po bilo čemu što vas razlikuje, što je inovativno i drugačije.

Ovo je idealan period za poslove u oblasti novih tehnologija, medija, inovacija raznih vrsta. Sve sjajne ideje koje ste možda imali, ali potiskivali u strahu od odbijanja, sada možete slobodno i bez straha da izložite, jer će biti objeručke prihvaćeni a vi nagrađeni.

Lijep je period i za druženje, romantične odnose, bavljenje umjetnošću, podsticanje kreativnosti. Konflikti koji mogu da se pojave, mogu biti u vezi sa zanemarivanjem voljene osobe, radi prijatelja, usljed čega može doći do nerazumijevanja i trzavica.

Lijepu energiju, koju donosi mlad Mjesec u Vodoliji, iskoristite maksimalno. Opustite se, okrenite se sebi i oslušnite, šta je ono što zaista želite, a što vam se činilo ludo, neobično, sa velikom šansom da ne bude prihvaćeno, nešto što odstupa od uobičajenih normi? E upravo tome treba da se posvetite, da se maksimalno potrudite da pokrenete svoje ideje, jer bilo bi šteta propustiti ih, iz nekog straha od nerazumijevanja. Sada je vrijeme da budete otvoreni, humani, druželjubivi, da spajate ideje i ostvarite sinergiju. Sve je moguće!

Horoskop za mlad Mjesec u znaku Vodolije.

Ovan
Očekuju vas lijepa dešavanja sa prijateljima, putovanjima, novim učenjima, idejama. Postoje mogućnosti da stupite u neku novu grupu, pokrenete kreativan rad ili neku ideju. Sve što pokrenete vezano za studiranje, širenje filozofije, religije i viših učenja i znanja sada je vrlo uspješno.

Bik
Imate idealne prilike da upravljate finansijama i da transformišete dosadašnje finansije. Mnoge osobe sada vam mogu pružiti podršku kada je posao u pitanju. Neka osoba od autoriteta će vam dati vjetar u leđa. Bitne iznenadne promjene se vama dešavaju i svjetlost budućnosti vas sada može obasjati.

Blizanci
Kod vas je velika prilika novih ideja, pronalaska, učenja, putovanja, nove filozofije, planovi i to sve uz podršku partnera koji će vam biti vrlo naklonjen. I vama će mnogo lakše biti da se prezentujete i date svoje znanje i umijeće do uspjeha. Mnogi Blizanci sada mogu imati iznenadnu sreću i uspjeh.

Rak
Vama se pruža odlična prilika za neke finansijske transakcije, kredite i rješenje nekih prepreka na putu vašeg uspjeha. Svakodnevnica je dosta izražena kroz sretne aktivnosti i ona prijeti da ne pretjerujete ni u čemu, a posebno u hrani.

Lav
Idealna prilika da vi pokažete emocije prema vašem partneru, jer mnoge osobe sada baš mogu da se dogovore šta i kako dalje. Pojedine osobe mogu poželjeti da imaju dijete ili da, ako već imaju djecu, budu bliski i emotivni prema njima. Mnogi slobodni Lavovi sada mogu upoznati potencijalnog partnera.

Djevica
Mnoge Djevice mogu biti emotivne kada je porodica u pitanju i žrtvovati se za jednog roditelja. Čak možete dobiti neku novu viziju ili rješenje kako u svakodnevnici da pojednostavite stvari i okrenete novi list u svom životu. Kako je vaše polje u Vodoliji, onda se taj mlad Mjesec može manifestovati da budete sretni ili nesretni, što opet zavisi od vaše lične natalne karte i aspekata.

Vaga
Kod vas se mlad Mjesec dešava u polju ljubavi, djece, kreativnog rada i sporta pa se tu mogu dešavati razne iznenadne promene. Kako su Jupiter i Merkur u podršci, vi možete iznenada donijeti neki zaključak kada je komunikacija u pitanju ili braća i sestre mogu iznenada da vam nešto saopšte. Generalno gledano, sve se dešava iznenada i brzo.

Škorpija
Kod vas se dešavaju neki novi počeci u kući, genetici i sa jednim roditeljem. Mnoge osobe sada mogu imati finansijsku pomoć od roditelja, autoriteta ili nekoga od koga najmanje očekujete. Jaka intuicija je dosta naglašena.

Strijelac
Vi imate bitne komunikacije, dogovore, pregovore sa rodbinom koja vas može podržati, a i ne što opet zavisi od vaših ličnih aspekata. Vi se cijele godine morate čuvati negativnog aspekta od Neptuna iz Riba koji vam može dati zbrku, maglu i prevare. Mnogo saradnje i komunikacija se otvara sa inostranstvom pa pazite na komunikaciju i dogovore.

Jarac
Vi ste u vrhuncu kada je vaša materijalna kuća u pitanju, možete biti zadovoljni sa iznenadnom srećom koja vam dolazi. Kako je aktivno i vaše dvanesto polje i Jupiter u njemu kao anđeo koji vam čuva leđa i gura vas naprijed u nepoznato, sve se može desiti iznenada. Venera je u vašem znaku i daće vam sretnije impulse u svemu.

Vodolija
Kod vas se dešava ovaj moćni mlad Mjesec i njegove dobrobiti, pa to treba svakako da iskoristite i pokrenete nove planove, grupe, vizije, novu politiku života. Ono što je važno naglasiti, on će uticati na vaš psihički i fizički izgled gdje vi možete biti sretni i zadovoljni sobom što je jako teško za vas jer uvijek stremite nečemu novom i originalnom. Čuvajte se euforije ili potonuća.

Ribe
Ovaj mlad Mjesec se dešava u vašem dvanaestom polju, što je vaša podsvjest, snovi, mašta i mnoge psihičke spone se povezuju sa vašom desetom kućom koja predstavlja vašu karijeru, jednog roditelja ili autoritet pa se tu dešavaju ova Mjesečeva iznenadna pokretanja. Imate podršku Jupitera iz Strijelca. Samo pojedine Ribe treba da se čuvaju obmana, iluzija i drugih prevara ili da to one ne rade, što opet zavisi od vašeg ličnog horoskopa i aspekata.