35 godina u braku, 9 djece, a ni jedno njegovo! Kako je reagirao profesor koji je saznao da je sterilan, a vodi se kao njihov otac!?

Ljekari su utvrdili da je neplodan zbog ciste. Djecu nije mogao imati u tadnjih 50 godina, a u braku je 3,5 decenije

Muškarac iz Maroka je nedavno podnio tužbu protiv svoje supruge optužujući ju za prevaru. Nakon rutinskog ljekarskog pregleda saznao je da je neplodan gotovo cijeli život pa je shvatio da očito ne može biti otac devetero djece.

Muškarcu koji radi kao profesor u malom gradu Sidi Slimane je pregled kod urologa okrenuo život naopako. Imao je malu cistu na testisu za koju je ljekaru rekao da je nosi dosta dugo. Ljekar ga je poslao na dodatne preglede.

Pokazalo se da cista nije opasna, ali i da je muškarac sterilan. No muškarac je bio 35 godina u sretnom braku i njegova supruga je rodila devetero djece. Novine Al-Massae pišu da je muškarac napravio i dodatne testove koji su pokazali da zbog spomenute ciste nije mogao imati djecu zadnjih 50 godina.

Nakon toga je nazvao advokata, tražio razvod i odlučio da se odriče djece. Prevara se u Maroku kažnjava i žena bi, ako joj se ona dokaže mogla završiti u zatvoru. (OddityCentral.)