29. februar 2020: EVO ŠTA TREBA URADITI DA BI SE ŽELJE POČELE ISPUNJAVATI

Ovakva magija kosmosa događa se na svake 4 godine. To je jedinstven datum za ostvarenje snova – evo šta treba da uradite 29. februara 2020. godine!

Prestupni dan, odnosno 29. februar, događa se na svake četiri godine, a vjeruje se da ima i posebno spiritualno značenje, piše Lovesensa. 29. februar je 60. dan tokom godine i javlja se samo u prestupnoj godini u Gregorijanskom kalendaru koja sadrži 366 dana.

Vjeruje se da ovaj datum koji se javlja na svake 4 godine ima posebnu spiritualnu moć, naročito u početku aktivnosti koje dugo odlažete, a zaista želite da se manifestuju.

Smatra se da je ovaj dan dar od Univerzuma, jer imamo dan plus za ostvarenja onoga što želimo i postavljanje određenih stvari na svoje mjesto.
Dok traje 29. februar preporučuje se slijedeći rituali za sreću i ostvarenje snova:

1. Razmislite o svom životu i pokušajte da shvatite šta je to što najviše želite da vam se ostvari u narednim danima, mjesecima, godinama. Vjeruje se da na ovaj dan Univerzum može da čuje vaše molitve.
2. Živite u sadašnjem trenutku. Pokušajte na ovaj datum da se previše ne fokusirate na prošlost ili budućnost, osim u slučaju zamišljanja želja. Pojačajte svijest o sadašnjem trenutku.

Sa gledišta numerologa 29. februar 2020. godine nosi vibraciju broja 8 koji simbolizuje frekvenciju Univerzuma.
Ukoliko posmatrate samo datum, a ne godinu, 29. februar predstavlja energiju maestralnog broja 11 koji u numerologiji ima veliko spiritualno značenje.

Smatra se da je broj 11 anđeoska cifra koja pomaže da pronađemo sopstvenu svrhu i misiju svoje duše. Takođe, predstavlja moćnu žensku energiju koja jasno otkriva naše potencijale.

Najvažniji ritual za 29. februar svakako je da ostanete otvorenog uma, osvjestite svoje postojanje i zamislite želju.