24. marta stiže Mlad Mjesec u Ovnu: SPOZNATI ĆEMO MNOGE BOLNE ISTINE

Iako se čini da je trenutna situacija neodrživa, važno je da postanete svjesni svoje snage i moći da idete dalje i napredujete.

U martu 2020. godine dogodilo se mnogo drastičnih promjena i izazova, a od 24. marta pojaviće se mlad Mjesec koji će donijeti jednu sasvim drugačiju energiju. Mlad Mjesec u Ovnu donosi puno novih izazova za sve nas. Iako postoji rizik od straha i negativnih emocija, on sa sobom i ovoga puta donosi jednu novu, osvježavajuću energiju, piše Lovesensa

Svaka pojava mladog Mjeseca simbolizuje novi početak, veliku svjetlost u mračnom tunelu i nadu. U narednom perodu počinjemo da se oslobađamo negativnsoti i prihvatamo nadu i vjeru da će sve biti u redu.

Sekstil mladog Meseca i Saturna donosi pozitivan uticaj na mnogim poljima. Takođe, jak uticaj imaće Kiron, Lilit i Mjesečevi čvorovi. Ove dva aspekta ne koriste se u tradicionalnoj astrologiji, dok su Mjesečevi čvorovi jako bitni u vedskoj, odnosno indijskoj astrološkoj tradiciji.

Ovi aspekti planeta i sazviježđa povezani su sa porodicom, prethodnim životom i karmom. Kiron nas asocira sa velikim karmičkim čvorovima, ali i sa magijom i iscjeljenjem. Lilit (Crni Mjesec Lilit), arhetip Tamna Boginja, je ženska verzija Kirona.

Drugi važan uticaj na aspekt mladog Mjeseca u martu 2020. godine imaće nepokretna zvijezda zvana Deneb Kaitos. Ova zvijezda djeluje poput Saturna, izazivajući nesreću, inhibiciju i uzdržanost. Takođe, pojavljuje se i asteroid na stepenu mladog Mjeseca koji pojačava efekat karmičkog ranjavanja.

Čitav ovaj kosmički talas donosit će nam drugačiju energiju na više načina, pa će nam čak i Saturn dati mali podsticaj. Sekstil mladog Mjeseca i Saturna dati će više strpljenja onima kojima je to od presudne važnosti. Lakše preuzimamo odgovornost i niz krupnih i značajnih koraka. Iako se čini da je trenutna situacija neodrživa, važno je da postanete svjesni svoje snage i moći da idete dalje i napredujete.

Mnoge rane biće zaliječene, kao i stanje svijesti. Što smo svjesniji energetskih izazova koji su pred nama, to bolje možemo da se osvijestimo radi zaštite od njih. Naravno, ne možemo ih izbjeći, ali “udarac” negativne energije sami moramo bar malo ublažiti.

Lvadrat mladog Mjeseca i Mjesečevih čvorova predstavlja karmičko raskršće – osjećaćemo se rastrzani između prošlosti i svoje budućnosti. Moguće je da ćete biti zbunjeni i neodlučni po pitanju šta učiniti povodom svoje budućnosti.

Postoji tendenija da će se određeni znakovi Zodijaka zaglaviti u negativnim emocionalnim obrascima. Usljed toga može doči do napetosti u odnosima sa drugima, naročito ljubavnim. Sada se suočavamo i sa duboko sakrivenim, potisnutim emocijama i sjećanjima, kao i sopstvenim navikama i prdrasudama.

Ostavite prošlost iza sebe – to je jedini način da steknete svijetlu perspektivu. Mlad Mjesec označava novi početak i daće vam snagu da se suočite o teškim odlukama koji se tiču porodice, posla i ljubavi.

Otpustite stvari koje vas sprječavaju da ispunite svoju sudbinu i vodite se svojom pravom prirodom, bez uticaja okruženja i okolnosti. Dobri odnosi ostaju dobri i daju vam snagu. Pokušajte u njima da sačuvate harmoniju.

Iako dobijate puno savjeta, najvažnije je da pogledate unutar sebe, u svoju dušu, da biste znali kojim putem treba krenuti. Slijedite svoju intuciju i ostanite odgovorni za druge ljude.

Tokom ove četveronedjeljne faze Mjeseca naučićete mnoge istine koje vas pokreću na novom putu. Mogu se formirati nove karmičke veze i neki ljudi će vam takođe pomoći da pronađete pravi put za svoju dušu.

 

Xx