24. januara 2020. stiže prvi ovogodišnji Mlad Mjesec: KOJIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA SE OTVARAJU NOVI PUTEVI?

Mlad Mjesec će biti u Vodoliji 24. januara 2020. godine – ovo je prvi mlad Mjesec u 2020. godini koji nosi sa sobom neke originalne i neobične energije!

Uz konjukciju Sunca i Merkura kreću nova dešavanja i otvaraju nam se novi putevi. Kako je Vodolija širokih shvatanja, mi možemo očekivati pomoći sa svih strana, a posebno od prijatelja.

Svakako da je Vodolija povezana sa nadanjima, željama, univerzalnim ljubavima pa se pojedine osobe mogu i zaljubiti u nekoga ili nešto što je jedinstveno i originalno.

Ako ste ušli u svakodnevnu rutinu, sada je vrijeme da se pokrenete i razbijete monotoniju krećući u nešto novo. Bude se posebni talenti pa ih možete pokrenuti u djela. Potreba za slobodom je izražena.

Za vrijeme mladog Mjeseca, Sunce i Mjesec će praviti kvadrat sa Uranom što ni malo nije jednostavno jer sve se može dešavati munjevitom brzinom, šta god to bilo – u ljubavi, prijateljstvu, poslu, finansijama i još mnogim životnim stvarima.

Isti dan i Mars pravi kvadrat sa Neptunom, što može donijeti neku nervozu, nerede, posjekotine, ubode, nesigurnosti i mnoge druge probleme.

Već slijedećeg dana Merkur iz Vodolije će praviti sekstil sa Marsom iz Strelca što će nam dati ogromnu energiju i sklad misli i djela. Radi se o vatrenom Marsu i vazdušnom Merkuru koji raspiruje vatru i ne prestaje da se takmiči u govoru i pokretu. Sa ovim aspektom možete biti ubjedljiv govornik a i dobar slušalac što još zavisi od vaše lične natalne karte i položaja gdje se dešava mlad Mjesec.

OVAN
Dragi Ovnovi, vama se mlad Mjesec dešava u vašoj jedanaestoj kući gdje možete pokrenuti neka nova prijateljstva, započeti nešto originalno, oformiti tim u vašem poslu.
Mnogi Ovnovi će moći da svoje želje sprovedu u djelo ili će im se one ispuniti. Ako imate negativne aspekte onda se može desiti da vas iskoriste prijatelji. Držite se cilja pa ne idite na sve strane.

BIK
Kod vas se ovaj mlad Mjesec dešava u vašoj desetoj kući koja je zadužena za karijeru, položaj, jednog roditelja pa će biti novih dešavanja na tom polju.
Mnogi Bikovi mogu imati iznenadna dešavanja koja nisu planirali. Kako je Mjesec i Sunce negativno aspektovano sa Uranom iz vašeg znaka, onda se čuvajte skandala pred publikom ili nekih emotivnih šokova.

BLIZANCI
Kod vas se ovaj mlad Mjesec dešava u vašem devetom polju što je predviđeno za sopstvenu filozofiju, učenja, proučavanja nekih dubljih uvida, duhovnost, putovanja i još druge životne razboritosti. Ova razmatranja i intuicija vas mogu odvesti na neki novi put i pogled na život.

RAK
Kod vas se ovaj mlad Mjesec dešava u vašem osmom polju što je povezano sa intuicijom, transformacijom, nekim novim pogledima na partnerske odnose, finansije vaših partnera, osiguranja, dugova.
Može vam se desiti da dobijete novac preko partnera, vaše majke ili nekih drugih žena. Svakako dobijate pa taman to bila i informacija.

LAV
Kod vas se ovaj mlad Mjesec dešava u sedmom polju partnerskih odnosa, javnosti, tajnih neprijatelja pa vam se može dešavati da budete popularni u društvu.
Ako imate negativne aspekte, onda može doći do ogovaranja i da vam prave neke smicalice iza leđa. Naglašena je jaka senzitivnost i osjetljivost.

DJEVICA
Kod vas se ovaj mlad Mjesec dešava u vašem šestom polju vašeg posla, svakodnevnog života, zdravlja. Moguće su mnoge promjene ovih dana a vaša prilagodljivost će biti izražena.
Posebnu pažnju treba obratiti kada su autoriteti na poslu u pitanju ili kako se ponašate prema vašim zaposlenima ako ste vi nadređeni. Izbjegavajte nervozu jer se mogu javiti fizičke i psihičke manifestacije. Pazite na ishranu.

VAGA
Kod vas se ovaj mlad Mjesec dešava u vašem petom polju što je dosta pozitivno kada je ljubav u pitanju. Takođe, ako imate djecu, možete lijepo razmjenjivati emocije i dogovarati se.
Pojedine Vage bi mogle i teatralno da se ponašaju pa se preporučuje da otpuste svoju vezanost za djecu koja već sama brinu o sebi.

ŠKORPIJA
Kod vas se ovaj mlad Mjesec dešava u vašoj četvrtoj kući gdje može biti priče o vašim korijenima, ko ste vi i šta treba da preokrenete u svojim emocijama.
Pojedine Škorpije baš sada mogu da se osamostale i odvoje od roditelja. Svakako će biti naglašeno sve vezano za kuću i porodicu.

STRIJELAC
Kod vas se ovaj mlad Mjesec dešava u vašoj trećoj kući komunikacije, kraćih putovanja, dogovora, papirologije, trgovine i još mnogih stvari. Sada treba izbjegavati da budete dramatični.
Mnogi Strijelci će naučiti slušajući druge i svoju intuiciju. Neki novi originalan potez u komunikaciji je pred vama. Izbjegavajte nejasnoće.

JARAC
Kod vas se ovaj mlad Mjesec dešava u vašem drugom polju finansija pa će sva energija biti usmjerena na tu oblast. Kako steći i osigurati finansije biće glavna tema.
Drugo polje je i za ishranu pa na tom polju treba uraditi neki novi početak. Ostaviti sve što vam smeta iza sebe i krenuti novim životnim tokom. Vama se uglavnom mnogi preokreti dešavaju.

VODOLIJA
Kod vas se ovaj mlad Mjesec dešava u vašem prvom polju što vas pokreće da promijenite način razmišljanja i svoj fizički izgled.
Pojedine Vodolije mogu osjećati nemir dok neke mogu svoje inovacije i planove sprovesti u djelo. Vaša bujna mašta je izražena pa i osjetljivost na okruženje. Želite da budete slobodni i da ne zavisite od okoline pa se možete i potruditi da to ostvarite.

RIBE
Kod vas se ovaj mlad Mjesec dešava u vašem dvanestom polju psihe, duhovnosti, usamljivanja. Sada možete pokrenuti kod sebe nešto na tom polju ako se stidite da se oslobodite.
Nikako vam ne odgovara da se nađete u nepoznatoj sredini. Povucite se i napunite baterije za neke nove duhovne pokrete.