22. decembra najmoćniji Pun Mjesec: ŠTA DONOSI VAŠEM HOROSKOPSKOM ZNAKU?

U subotu, 22. decembra 2018. godine sa neba počinje da vlada magija moćnog punog Mjeseca – saznajte kako će uticati na vaš horoskopski znak! Mnogi znakovi mogu da imaju lijepa i harmonična dešavanja sa ovim punim Mjesecom dok pojedinci mogu imati stresan i težak period.

Ovo je posljednji i najjači Pun Mjesec u ovoj godini koji će biti u četvrtom polju doma i porodice. Emocije će biti naglašene i neće sve biti lako. Mnoge osobe se mogu vratiti u prošlost i oživjeti sjećanja koja mogu biti dobra ili bolna, što zavisi od aspekata u ličnom horoskopu.

Na porodičnim okupljanjima i proslavama treba obratiti pažnju na skećanja na prošla vremena. Izbjegavajte rasprave 21, 22, 23 i 24. decembra već gledajte da porodična okupljanja dovedete u ljubav, toplinu i harmoniju.

Kako će Venera iz Škorpije praviti dobar aspekt sa Neptunom onda može biti i dobrih dešavanja i šansi da vaše negativne emocije transformišete u harmoniju i ljubav. Veliki uticaj će najviše osjetiti osobe u znaku Raka, Jarca, Ovna i Vage.

Mnogi znakovi mogu da imaju lijepa i harmonična dešavanja sa ovim punim Mjesecom dok pojedinci mogu imati stresan i težak period.

Kako će ovaj Pun Mjesec djelovati na pojedine znakove?

OVAN
Kod vas su dešavanja vezana za kuću, porodicu, majku ili zemlju odakle dolazite. Mnoge osobe mogu da imaju sjećanja na prošlost kakva god da je bila, te se zbog nostalgije mogu odlučiti na selidbu ili promjenu zemlje u kojoj žive.

BIK
Dešavanja u trećem polju se odnose na braću, sestre, komšiluk, saobraćaj i bliske prijatelje. Mogu vas ponijeti dugi razgovori, šetnje, pisanje. Budite oprezni u saobraćaju i pazite sa kime pričate. Ako je Mjesec u skladu sa vašim planetama imaćete dobar i uspješan kraj godine.

BLIZANCI
Najveće promjene su u drugom polju koje je povezano sa finansijskim stanjem. Moguće je veliki prilv novca ili veći izdatak u skladu sa vašim horoskopom za ovaj mjesec. Dobici su mogući od raznih izvora zarade.

RAK
Pošto je pun Mjesec u vašem znaku možete da očekujete različite nalete emocija, od zanesenosti i romantike do nervoze i tužnih sjećanja. Ne preporučuje se da ulazite u rasprave i vraćate se u prošlost jer od toga nema nikakve koristi. Okupite svoju porodicu i polako se pripremite i dogovorite za predstojeću godinu.

LAV
Pun Mjesec vam je u 12. polju što nije nimalo lako za vas i vašu senzibilnost, ranjivost, sklonost depresiji, povlačenje u samoću, očajanje i izolaciju. Mnogi Lavovi sada sebi postavljaju pitanje ko su i šta su uradili u životu. Ne prepuštajte se emocijama, jer od početka januara kreću mnogo ljepši dani.

DJEVICA
Pun Mjesec je u vašem 11. polju što je usko povezano sa prijateljima, planovima, nadama, željama, očekivanjima. Mnoge Djevice sada mogu da imaju lijepe emocije, podršku i pomoć sa mnogih strana i od prijatelja. Nešto što je bilo u mašti baš sada može da se realizuje.

VAGA
Kod vas se dešava u polju karijere i uspjeha pa ovaj Pun Mjesec može da vam da težnju za usponom, a kod pojedinih osoba može doći i do pada karijere. Moguće su i promjene na poslu od dobrih do manje dobrih. Kako je deseto polje i polje roditelja onda možete očekivati i pomoć od jednog roditelja.

ŠKORPIJA
Pun Mjesec se dešava u vašem devetom polju koje je povezano sa učenjem, putovanjem, duhovnošću pa možete očekivati daleka putovanja uz pomoć neke žene dok će mnoga zanimanja i dešavanja da se ispolje u inostranstvu ili sa strancima. Ako su aspekti negativni, onda se treba čuvati u inostranstva ili na granicama.

STRIJELAC
Pun Mjesec je u vašem osmom polju što je povezano sa depresijom, strahovima, bolesti, a u pozitivnom aspektu za nasljedstva, pomoć, osiguranja, stipendije. Kada se odnosi na pozitivan aspekt onda su moguće i transformacije i da osobe uđu u nešto bez straha od posljedica. Vi imate zaštitnika, svog Jupitera, pa će sve biti lakše.

JARAC
Promjena se dešava u polju vaših partnera, kako u ljubavi tako i na poslu. Mnogi Jarčevi sada mogu da imaju dosta uspjeha u javnosti gdje će biti popularni dok će pojedine osobe uživati u dubini unutrašnje potrebe za ljubavlju sa svojim partnerom. Ovaj aspekt za vas može odrediti emotivni tok prema partnerima i u javnom životu što će još vaš lični horoskop pokazati.

VODOLIJA
Pun Mjesec je u vašem šestom polju što vam može donijeti popularnost kod poslovnih kolega, možete da budete okruženi ženama na poslu. Kako je Mjesec promjenjiv, tako i vi možete da imate neke promjene na poslu ili u svakodnevnom životu. Ako vam je Mjesec negativno aspektovan onda može doći do zdravstvenih problema ili do problema na poslu.

RIBE
Pun Mjesec se dešava u vašem petom polju što je naglašeno polje djece, ljubavi, zabave, igara na sreću pa možete imati sreće u svemu što je simbolika petog polja. Mnoge osobe mogu da se zaljube, a pojedine zbog lošeg aspekta mogu i da prestanu da ljube svoje voljene. Usmjerite se na svoju djecu i svoje voljene da ih ne biste izgubili. (Astrolog: Željka Knežević)