22. 9. 2018. Sunce ulazi u Vagu: Na šta treba da pazite do 23. oktobra!

Vaga preuzima i stvara atmosferu orijentisanu na veze, ali drugi kardinalni znaci (Rak, Jarac i Ovan) mogu da očekuju dramu i tenziju, sa obzirom na to da predstavljaju suprotne vrijednosti

Dok ljetni dani postaju sve kraći, veselo ljetnje raspoloženje polako zamjenjuje sporiji ritam jeseni. Tokom noći 22. septembra, odnosno jesenje ravnodnevnice, Sunce ulazi u Vagu. Tada zvanično kreće sezona Vage, kada se raspoloženje mijenja od produktivnog i vrijednog ritma sezone Djevica, u opušteniju i druželjubivu atmosferu Vaga.

Kardinalni odnosno glavni horoskopski znakovi poput Vage predstavljaju figurativnu i bukvalnu promjenu doba, i važe za inicijatore promjena. Vaga preuzima i stvara atmosferu orijentisanu na veze, ali drugi kardinalni znaci (Rak, Jarac i Ovan) mogu da očekuju dramu i tenziju, sa obzirom na to da predstavljaju suprotne vrijednosti.

Nadamo se da ste radili dovoljno vrijedno posljednjih par mjeseci i vodili računa o obavezama, zato što je sada vrijeme da se zabavite. Došlo je vrijeme da veze zauzmu središnje mjesto u vašem životu, i da poraste želja za povezivanjem sa novim ljudima, druženjem sa prijateljima i romansom!

Zahvaljujući Vagi, lakše će da vam pada saradnja sa drugim ljudima, i vidjet ćete kako će grupni rad odradi posao mnogo brže od samostalnog. Prijateljska druženja češća su tokom ovog doba, i vesela astro-klima Vage takođe doprinosi razvoju romantičnih veza.

Pored toga trebalo bi da se pazite, zbog Vaginih naginjanja ka zabavi i želji da se poveže sa ljudima što brže, lako se zapada u zamku površnih odnosa. Vaga voli da voli ljude, što često može da vodi ka plitkim interakcijama i flertovima koji se nikada ne razviju u dublje odnose. Srećom, u isto vrijeme je Merkur u Vagi, koja je planeta komunikacije i pomaže da se odnosi prodube.

Sada je vrijeme da izađete na ljubavni sastanak koji ste planirali! Da li čekate da napravite žurku? Krenite odmah da planirate, i biće uspešni. Pozovite kolegu na druženje i oformite novo prijateljstvo. Vrijeme je da flertujete, igrate se, i družite sa prijateljima cijeli mjesec, bez straha da će vam biti dosadno. Ova godina je bila astrološki tornado retrogradnih planeta i drame, tako da je vrijeme da se odmorite i opustite!