22.5. 2020. Mlad Mjesec u Blizancima: OVO SE DOGODI SAMO JEDNOM GODIŠNJE!

Samo jednom godišnje Blizanci imaju mlad Mjesec u svom znaku, a ove godine se aktivira 22. 5. 2020. godine.

Sa mladim Mjesecom u Blizancima budi se želja kod mnogih osoba za nekim novinama, posebno na emotivnom polju, samo da nije prisutna monotonija. Ovo je jako bitan period za zacrtane ciljeve kojima treba da se posvetite baš za vrijeme ove vladavine.

Mnoge komunikacije, znanja i saznanja sada se mogu ispoljavati. Sve što je bitno za komunikaciju i druge simbolike Blizanca biće naglašeno. Mlad Mjesec imaće aspekt sa Saturnom iz Vodolije što će ukazivati kod pojedinih osoba da su promišljene, konzervativne, ozbiljne i oprezne.

Zatim će biti u aspektu sa Marsom iz Riba, što može izazvati emotivnu krizu a nije dobar ni za zdravlje ako ne razvijemo svijest. Merkur i Venera iz Blizanaca će praviti kvadrat sa Neptunom pa mnoge osobe mogu očekivati borbu između intuicije i osjećanja dok sa Merkurom nas očekuju nerealne komunikacije, laži i uz Mars u Ribama moguće je i zastrašivanje sa nekim vijestima.

Šta mogu očekivati pojedini znaci?

BLIZANCI
Dragi Blizanci, kod vas je ovaj Mlad Mjesec i vi možete imati dosta sretnih pogodnosti. Ovo će biti period kada ćete ostaviti poseban utisak na druge, zato se oslobodite i ne libite se da se pokažete sebe u nekom potpuno novom svjetlu. Na taj način dolazi bujica samopouzdanja a vaša energija i harizma će plijeniti.

LAV
Dragi Lavovi, ne oslanjajte se samo na sebe u ovom periodu, već slobodno potražite pomoć od drugih ljudi. Mogući su neplanirani troškovi i to ne možete promijeniti. Savjet je da sve radite sa strpljenjem i taktikom, ne žurite nigdje jer kasnije sve dolazi na svoje mjesto. U tome će vam pomoći tim koji ćete temeljno izgraditi.

ŠKORPIJA
Drage Škorpije, kod vas ovaj mlad Mjesec budi svijest o drugim ljudima. Mnoge Škorpije imaju pojačanu intimnost sa svojim partnerom. Pojedine Škorpije mogu imati problema sa novcem koji nije njihov. Svakako, sada se ne preporučuje ulazak u dugove ili kredite jer je Jupiter retrogradan i može vam donijeti još veću nevolju.