NEOBIČNA DEŠAVANJA: Osjećate li želju za raspravom, pospanost, nervozu, sve je ok, to su kosmičke energije

Za aura.ba piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813)

Dragi moji prijatelji, saradnici, klijenti…čitatelji portala aura.ba, obavještavam vas da od juče od 16:10 časova, počinju padati s neba prirodni negativni jaki snopovi koji nam dolaze iz kosmosa i jednim blagim dijelom se vezuju sa zemaljskim energijama koje jezgro zemlje je počelo ispuštati još juče u 12:40 h.

Prilikom spajanja te dvije energije, (kosmičke i zemne) većina osoba će osjetiti dešavanja i u svom organizmu pa i umu. Naime ove energije manifestovaće se u jakim intezitetima do danas u 16:20 a kompletno napustiti našu sferu u nedjelju oko 21 h. Ono što će većina osjećati od simptoma je: Blaga ili malo jača ošamućenost glave (teška glava), ublažena očna vidljivost, sporiji rad srca, krvni pritisak malo jači, dešavanja u gornjem dijelu stomaka, najviše želucu, jaka pospanost, motoristika tijela biće umanjena kao i sama funkcija razmišljanja tj. mozga biće u blagom padu.

Neki će osjetiti i blago lupanje srca ali veoma česta pojava biće ta da će mnogi imati nagon za raspravu. Napominjem da se radi o prirodnim kosmičkim energijama i da ne bi trebalo imati mjesta panici. Kao što rekoh,  uticaj ovih energija polako će nas napustiti u nedjelju oko 21 h.

(aura.ba)