21. marta 2020. Saturn seli u Vodoliju: DOLAZI UDAR KARME I VELIKE LEKCIJE

Iako je Saturn na negativnom glasu kao planeta blokada i granica, ovoga puta će nam pomoći da oko sebe postavimo zidove i zaštitimo se od loših odluka i okolnosti

Nakon što je boravio u zemljanom znaku Jarca od 20. decembra 2017. godine, Saturn konačno se seli u znak Vodolije, piše Lovesensa.

Ovo uzbudljivo putovanje počinje od 21. marta i trajaće sve do 30. juna 2020. godine. Od 1. jula Saturn započinje i svoj retrogradni hod u Jarcu, a na kraju godine ponovo će se pozicionirati u znak Vodolije od 17. decembra, pa sve do 7. marta 2023. godine.

Iako se vjeruje da je Saturn planeta rasta i razvoja, ona se smatra i za jednu od najizazovnijih planeta. Poznata je kao gospodar karme i donosi nam veliku odgovornost za mnoge postupke, kao i velike lekcije.

Saturn provodi dvije godine u svakom znaku Zodijaka i svoju energiju širi postepeno. Ali, kada promijeni svoju poziciju u znaku Zodijaka, osjećamo veliki nalet energije i drasičnih promjena.

Saturn u znaku Jarca učinio je da budemo aktivni učesnik karmičkog ciklusa u kojem smo puno naučili iz negativnih iskustava. Mnoge situacije su se iznova i iznova ponavljale, sve dok nismo stekli važne životne lekcije.

Dok smo raspakivali poklone karme koji su često donosili i negativna iznenađenja – sticali smo sjajna iskustva koja ćemo u narednom periodu moći dobro da iskoristimo

Prisjetite se događaja koji su obilježili vaš život od 2017. do danas – moguće je da ste doživjeli nešto tragično ili nepovoljno. Sada, kada je Saturn u Vodoliji, moramo se osvrnuti iza sebe, dobro se zagledati u prošlost kao svoj odraz u ogledalu, i shvatiti šta smo naučili iz prethodnih iskustava.

Iako je Saturn na negativnom glasu kao planeta blokada i granica, ovoga puta će nam pomoći da oko sebe postavimo zidove i zaštitimo se od loših odluka i okolnosti.

Kada osjeti da se borimo i da smo spremni da radimo na ostvarenju svojih ciljeva, Saturn nas podržava da krenemo naprijed. Ako se fokusiramo na tapkanje u mjestu, na teži način ćemo razumjeti svoju svrhu i način kako da izgradimo svoj put uspjeha.

Sada imamo slobodu i pojačanu svijest da iskoristimo sve naučeno i promijenimo svoj život.

Iako nećete uspjeti odmah da promijenite neke stvari, imate vremena do decembra, jer je vrlo moguće da će mnogi do tada osvijestiti određene situcije i pronaći način da ostvare željeno. Svi koji budu naporno radili i trudili se da ostvare svoje ciljeve, do decembra mogu očekivati procvat na mnogim poljima.

Saturn u Vodoliji pomaže nam da pronađemo svoju tačku postojanaja u budućnosti i razmišljamo o potrebnim i pozitivnim promjenama. On gradi karmičke zidove, uči nas pravim životnim stvarima i pomaže nam da se dobro prilagodimo protoku karme.

Kombinacija Saturna i Vodolije povećava fokus na komunikaciju, tehnologiju, mentalno zdravlje, alternativne veze i podstiče nas da zajedno radimo kako bismo svijet učinili boljim mjestom za život. Ovaj moćni spoj pomaže da bolje manifestujemo svoje misli i kreiramo i oživimo svoje snove.