21. juni je najmoćniji dan u godini: VEČERAS NAPRAVITE MAGIČNI TALISMAN ZA ŽELJE

21. juna počinje ljeto, dan je najduži, a noć najkraća. Osim toga, kažu astrolozi ovaj dan sa sobom nosi i posebnu magijsku moć. Zvijezde su nam naklonjene, zato dobro iskoritite to.

Energija Sunca pruža nam priliku da započnemo novo životno poglavlje i sve loše ostavimo iza nas. Ukoliko ste imali poteškoće u prethodnom periodu, sada je vrijeme da se prepustite energiji Sunca i započnete novo životno poglavlje.
Ovaj period donosi svježu energiju koja će uspjeti da vas podstakne i motiviše i moći ćete da se snađete sa svim promjenama koje vam se budu dešavale.

21. juna okružite se samo pozitivnim milima i gledajte kako se prilike same otavraju. Ukoliko imate probleme iz prošlosti, danas je idealan dan da raskrstite sa njima. Ukoliko imate već neko vrijeme neku poslovnu ideju, pravi je momenat da počnete da je sprovodite u djelo.

Napravite magični talisman
20. juna, pred spavanje sve svoje želje i poruku sebi, koja će vam služiti kao vodilja, zapišite na parčetu papira, papir savijte i čuvajte u novčaniku. Svaki put kada pomislite da ne možete nešto da ostvarite, pročitajte šta na njemu piše. Dok ispisujete svoje želje, trudite se da izbacite sve negativne misli i fokusirate se samo na pozitivno.

Ovaj mali ritual neka vam pomogne da započnete novo poglavlje, puni pozitivne energije.