19. februara Sunce ulazi u znak Riba: KOJA 4 ZNAKA ĆE BITI NAJSRETNIJA DO 20. MARTA?

U posljednjem periodu bili smo pod velikim uticajem Vodolije zbog Stelijuma u ovom znaku, ali sada osjećamo pomak u kosmičkoj energiji – Sunce ulazi u znak Riba i počinje vladavina emotivnog vodenog znaka.

Ribe su promjenjivi horoskoposki znak, a njihova energija sklona je stalnim izmjenama, osjetljiva je i uronjena u more osjećanja. Vladavina Riba svim horoskopskim znakovima donosi mogućnost da zarone u svoju emotivnu, sanjarsku i mističnu stranu. Otkrivaćete šta je to skriveno u vašoj duši van granica realnosti.

Vladavina Riba je idealan period za maštanje, umjetnost, kreativnost, ali najveću sreću donosi na polju ljubavi jer će mnogi od nas osvijestiti svoja romantična osjećanja i imati hrabrosti da ih pokažu. Evo koja 4 horoskopska znaka će biti najsretnija tokom vladavine Ribe – od 19. februara do 20. marta:

RAK
Vi ste znak koji teško izlazi iz zone komfora, ali vladavina Riba ima magičlnu energiju koja vas motiviše da izađete iz svoje školjke i napravite nešto veliko. Ovo je period kada ćete stvoriti nove emotivne veze sa ljudima i otvarate svoje srce ka novim mogućnostima i saznanjima svijeta koji vas okružuje. Najveći uspjeh na polju karijere očekuje Rakove koji se bave pisanjem, predavanjem, čitanjem ili nekim kreativnim poslom. Rakovi imaju veliku šansu da se zaljube – smiješe vam se ružičaste zvijezde.

ŠKORPIJA
Umetnička vizija i čarobna romantična osjećanja ispunjavaju vašu dušu ovog mjeseca, drage Škorpije. Očekuje vas talas snažnih emocija, ali vi pronalazite način da ih transformišete u nešto lijepo. Vladavina Riba za vas će biti period kada ostvarujete kreativni vrhunac, zato se posvetite poslovnim projektima jer je sada i više nego očigledno da ste na korak od uspjeha. Što dublje zaronite u stvari koje vas inspirišu i iskoristite ovu energiju. Moguće je da ćete sresti staru ljubav iz prošlosti i obnoviti vezu.

LAV
Sentimentalna energija Ribe podstiče vas da se zagledate u svoju dušu i stupite u kontakt sa svojim najdubljim željama i potrebama. Ispitujete svoja intimna osjećanja ljubavi i razmišljate kako da pročistite svoje emocije. Za vas je ovo period oslobođenja – trenutak kada ćete odbaciti negativnost i otvoriti srce za neka ljepša osjećanja kakva zaslužujete. Riječ je o LJUBAVI. Dragi Lavovi, u život vam stiže nova ljubav.

VAGA
U ovom periodu više se posvećujete sebi i svojim potrebama. U prethodnim danima puno ste se fokusirali na druge, ali sada je trenutak da se obnovite svoju energiju. Budite nježni prema sebi, opustite se i ugađajte svojim željama. Možda je ovo trenutak kada odlučujete kojim putem života treba da krenete, a dobar je period i za donošenje odluka. Napunite kadu vodom i mirišljavom soli, meditirajte uz svijeće i porihvatite svaku ideju i pozitivnu promjenu koju vam vladavina Riba donosi.