19. aprila stiže dupli pun Mjesec: SVI ĆEMO ŽESTOKO PROPATITI

Nekad stvari moraju da dostignu kritičnu tačku kako bi se promijenile nabolje

Tokom prošlog mjeseca osjetili smo promjene koje je donio Pun Mjesec u Ribama, ali sada nam predstoji jedan od najrjeđih astro dešavanja – dupli pun Mjesec!

Naime, pun Mjesec u Vagi 19. aprila prethodiće drugom punom Mjesecu koji će se desiti 20. aprila, i zbog toga govorimo o duplom punom Mjesecu.

Astrološki gledano, dupli pun Mjesec karakteriše to što nesvjesno i potisnuto izvlači na površinu i otkriva sve ono što smo željeli da sakrijemo. Pošto se događa u Vagi, glavna tema će biti partnerski odnosi, koji će morati da se razriješe na ovaj ili onaj način.

Pun Mjesec u Vagi 19. aprila tačno je naspram trasformativnog Urana, a ovaj njihov položaj zahtijevaće promjene, uzbuđenje i slobodu, zbog čega ćemo biti neumorni i impulsivni.

Neočekivani događaji i sasvim drugačije ponašanje kojem ćemo gotovo svi biti skloni donijeće nepotrebnu tenziju u veze. Željet ćete da se oslobodite rutine, da radite nešto sasvim drugačije od uobičajenog. Ali, pazite da ne pretjerujete, jer pun Mjesec nasuprot Uranu može da donese uznemirujuće događaje i nervozu.

Fleksibilni i ljudi otvorenog uma u ovom periodu doživjet će mnoga lijepa iznenađenja i uživaće u uzbudljivim iskustvima. Ali, ako ova impulsivna energija koji planete donose pogodi vaš ego, natjeraće vas da preuzimate nepotrebne rizike i neosnovano se bunite protiv autoriteta, što može da ostavi veće posljedice.

Zapamtite – morate da ostanete mirni i pokušate da budete što racionalniji tokom ovog perioda. Impulsivne reakcije i odluke donesene isključivo na osnovu emocija, bez uključivanja razuma, brzo mogu da se pretvore u potpuni haos. Zato budite dodatno oprezni kada donosite važne odluke, naročito kada su u pitanju emotivne veze.

Jaka potreba za nezavisnošću takođe će biti izražena tokom ovog perioda. Neočekivani događaji, promjene raspoloženja i emocionalna otuđenost mogli bi da donesu velike promjene u vaš porodični i ljubavni život. Čak iako nemate nikakvih problema sa drugim ljudima, mogli biste da osjetite unutrašnji disbalans.

Ipak, postoji i lijepa strana koju ovaj period donosi. Mnogi ciljevi i započeti projekti u ovom periodu bi napokon mogli da budu ostvareni i završeni, a biće i nagrada.