16. MAJA POMRAČENJE KRVAVOG MJESECA: Šta treba da uradite tokom današnjeg dana?

Pomračenje krvavog Mjeseca u znaku Škorpije očekuje nas u ponedeljak, 16. maja u 6:15 časova. I da, sve ovo dešava se tokom retrogradnog Merkura! Ovo pomračenje se izuzetno rijetko dešava, a astrolozi ističu da je veoma moćno.

To je trenutak u kom ćemo završiti neko poglavlje života, započeti novo, ali bez promjene neće proći. Kažu da je ovo vrijeme oslobađanja i odricanja. Tačnije, ovo je idealan trenutak da se otarasite svega onoga što vam čini nezadovoljstvo.

Ako ste bili zabrinuti zbog nepouzdanih prijatelja ili potencijalnih neprijatelja, oslobodite se straha i dozvolite onima oko vas da se sami otkriju. Samo pokušajte da izbjegnete ishitrene zaključke ili pretpostavke o najgorem. Ovaj Pun Mjesec je u trigonu Jupitera i Marsa, što znači da informacije koje se otkrivaju tokom ovog vremena imaju za cilj da vas prosvijetle, a ne da vas razbjesne. Pročitajte svoj horoskop za pomračenje krvavog Mjeseca u znaku Škorpije:

Ovan
Ovaj momenat je odlično vrijeme da se povučete i razmislite o svemu. Vjerovatno dajete više nego što je u vašoj mogućnosti, ali dobro razmislite da li sve to neko zaslužuje.

Bik
Ovo dešavanje uticaće na vaše samopouzdanje, a zahvaljujući njemu, imaćete sjajne odnose sa ljudima. Ne dozvolite da vas to prevari – sada nije vrijeme da se oslonite na svoja prijateljstva ili partnere. Neki od vas raskidaju vezu.

Blizanci
Ovo je vrijeme da vjerujete svojoj intuiciji. Vi ste tip koji tako brzo upija informacije, a ako imate osjećaj da treba nešto da prekinete, učinite to! Pošto je vaš vladar Merkur trenutno retrogradan, dobro povedite računa o odlukama.

Rak
Greška u poslu može skupo da vas košta. Moguće je da je to kraj jednog poglavlja, ali ne očajavajte – druga vrata se otvaraju. Osjetićete novu energiju, a moguće je i da će vam se ljubavni život totalno preokrenuti!

Lav
Ovo je idealan trenutak u kom bi trebalo da se fokusirate na svoju karijeru, a ne na porodičan život. Vaše zadovoljstvo biće udvostručeno i vama će ovaj trenutak jako prijati!

Djevica
Sve ste postavili kako treba i na vama je samo da uživate. Ne preuzimajte nikakve nove korake i poduhvate u tokom ovog pomračenja. Slobodno se prepustite i pustite da samo prođe.

Vaga
Trebalo bi da se oslobodite bijesa koji osjećate, zajedno sa svim tajnama koje zaustavljaju vašu sposobnost da pronađete mir. Pojavljuje se osoba koja će vam drastično promijeniti kompletan život.

Škorpija
Možda će vam se učiniti da će ovo uticati negativno na vas, ali to je daleko od istine. Shvatite da se samo vi pitati za dolazak nove ljubavi, one su konstantno u vašoj blizini. U ovom trenutku znaćete ko je prijatelj, a ko ne.

Strijelac
Vaše pretjerano razmišljanje vodi vas ka neuspjehu i ničemu drugom. Neki od vas očekuju nove početke, ali izgleda da je ovo vrijeme kada treba da se fokusirate na ono što već imate.

Jarac
Iako ste željni avanture, ovo je trenutak u kom ćete željeti da budete kod kuće. Potreba za vremenom sa porodicom jača je nego ikad, ali zato vam dolaze sjajne stvari u poslu.

Vodolija
Usmjerite svu pažnju ovog svijeta na svoj privatni život i porodicu. Ako je u pitanju izbor voljenih ili karijere, za sada je najbolje izabrati ljude koji će uvijek biti uz vas.

Ribe
Izgleda da potajno imate osjećanja kojima ne dozvoljavate da isplivaju. Nema potrebe da krijete. Ukoliko ih otvoreno priznate onome kome treba, osjetićete samo boljitak u životu.