13 najkraćih celebrity brakova: NJIHOVA LJUBAV JE TRAJALA MANJE OD GODINU DANA!

Vjerovatno ste upoznati sa izrazom „dok nas smrt ne rastavi“, koji nam pada na pamet kad god pričamo vjenčanjima. Ipak, nije svim parovima suđeno da izdrže toliko dugo, a to se posebno odnosi na svijet poznati i slavnih.

bradley jennifer

BRADLEY COOPER I JENNIFER ESPOSITO Iako je Bradley sa Howadrom Sternom pričao o svom braku, bio je prilično neodređen oko cijele stvari. To je nešto što se jednostavno desilo. Dobra stvar je što smo oboje na vrijeme to shvatili… Ponekad jednostavno shvatite da nešto nije ispravno… Takve stvari se dešavaju!- zaključio je Bradley.

britney jason

BRITNEY SPEARS I JASON ALEXANDER – 55 SATI Apsolutna rekorderka kada su u pitanju kratki brakovi, Britney Spears je još jedna zvijezda koja je prošla kroz improvizovanu ceremoniju u Las Vegasu. Zahtjev za poništenje braka navodi: Britney Spears je nedostajalo razumijevanja za posljedice svojih postupaka do te mjere da je bila nesposobna da pristane na brak

carmen dennis

CARMEN ELECTRA I DENNIS RODMAN – 9 DANA Ceremonija vjenčanja se održala u Las Vegasu nakon cijelonoćnog pijančenja. Dennis je izjavio kako nije bio trijezan kada je razmjenio zavjete sa Carmen.

chad sophia

CHAD MICHAEL MURRAY I SOPHIA BUSH – 5 MJESECI Tokom gostovanja u emisiji Watch What Happens Live, Sophia je potpuno iskreno govorila o kratkom braku sa Chadom i razlogu njegovog raspada. – Bili smo samo dvoje glupih klinaca koji uopšte nisu trebali biti u vezi.- Zanimljivo je kako je Sophia kao razlog traženja razvoda navela „nevjeru“.

colin amelia

COLIN FARRELL I AMELIA WARNER – 4 MJESECA Navodno, njihov brak uopšte nije bio legalan. Mi se zapravo nismo ni vjenčali – to nije istina. Mislim da smo bili previše pristojni da poreknemo cijelu stvar. Održali smo malu ceremoniju na plaži u Tahitiju i oboje smo znali da nikako nije bila legalna. – prisjeća se Amelia.

drew tom

DREW BARRYMORE I TOM GREEN – 9 MJESECI Ne postoji previše detalja o razvodu ovog para, osim obavezno navedenih „nepomirljivih razlika“. – Da istina je da smo odlučili da se rastanemo. Toma i dalje veoma volim, uvijek mi je bio dobar prijatelj i to se neće promijeniti.- službena je izjava Drew, a sličan stav imao je i Tom. Drew je predivna žena i još uvijek je volim. Žao mi je što naš brak nije uspio i želim joj puno sreće.

eddie tracey

EDDIE MURPHY I TRACEY EDMONDS – 2 SEDMICE Tracey i Eddie su još jedan par koji se, bar u tehničkom smislu, nisu vjenčali. Dio njihove izjave navodi: Nakon mnogo razmatranja i rasprava, zajedno smo odlučili da odustajemo od ceremonije vjenčanja, jer ona nije potrebna da bismo dalje definisali našu vezu. Iako je nedavna simbolična ceremonija na ostrvu Bora Bora predstavljala našu duboku ljubav, prijateljstvo, i poštovanje koje osjećamo jedno prema drugom, odlučili smo da ostanemo samo prijatelji.

fred elisabeth

FRED ARMISEN I ELISABETH MOSS – 8 MJESECI Fred i Elisabeth nisu imali jedno drugome ništa lijepo reći nakon raspada braka. Elisabeth je imala posebno oštre primjedbe. – Cijelo iskustvo je bilo veoma traumatično i užasno.- rekla je jednom prilikom. Njene riječi je potvrdio i sam Fred, koji je tokom intervjua sa Howardom Sternom, priznao kako misli da je bio grozan muž.

kid pamela

KID ROCK I PAMELA ANDERSON – 4 MJESECA Par je papire za razvod predao nedugo nakon Dana zahvalnosti, 2006. godine. – To nije bio sretan Dan zahvalnosti.- kratko je komentarisao Pamelin menadžer, dok je Pamela na svom blogu objavila kratku poruku: Da, istina je. Cijela stvar je nažalost bila nemoguća.

kim kris

KIM KARDASHIAN I KRIS HUMPHRIES – 72 DANA Par je za javnost naveo „nepomirljive razlike“ kao razlog raspada braka, ali izgleda da taj stav nije bio baš obostran. – Volim svoju ženu i šokiran sam saznanjem da je predala papire za razvod. Spreman sam učiniti sve kako bi naš brak uspio.- rekao je tom prilikom Kris. Poznata starleta je ipak odlučila da svoje mišljenje iznese na blogu. Osjećala sam se kao na brzom toboganu sa kojeg nisam mogla sići, a sada znam da sam to trebala učiniti.

mario ali

MARIO LOPEZ I ALI LANDRY – 2 SEDMICE Mario je priznao da je prevario Ali samo par dana prije vjenčanja. Bio sam na zabavi i svi smo se odlično provodili. Našao sam se u situaciji gdje se nisam ponio zrelo i kao muškarac.- iskren je Mario.

nicolas lisa

NICOLAS CAGE I LISA MARIE PRESLEY – 3 MJESECA – Tužna sam zbog ovog, ali mi se nikada nismo ni trebali vjenčati – rekla je Lisa, dok Nicolas u zvaničnoj izjavi nije bio previše raspoložen za iznošenje detalja. Nisam komentarisao brak, pa sada neću komentarisati ni razvod.

renee kenny

RENEE ZELLWEGER I KENNY CHESNEY – 4 MJESECA Ako je vjerovati izvještajima, Renee je kao razlog razvoda navela „prevaru“, a zajednička izjava bivšeg para je stvar učinila još čudnijom. Nesporazum oko cilja njihovog braka od samog početka je jedini razlog njegovog poništenja. Rennee i Kenny cijene i poštuju jedni druge i žale što su im različiti ciljevi onemogućili uspjeh ovog braka.- stoji u sudskim dokumentima.

(D. Karga/aura.ba)