11 znakova da ste sa osobom sa kojom bi trebalo da se vjenčate

U vezi ste i mislite da ćete tačno znati da li je to onaj pravi. Međutim, često se dešava da od sveg uzbuđenja, neke stvari ne primjetimo. Provjerite listu pozitivnih znakova koji govore da ste sa pravom osobom.

SMISAO ZA HUMOR

Od svih karakteristika koje su osnova za zajednički život, smisao za humor treba svakako staviti u prvih deset. Ali, ovdje ne mislimo na svaki smisao za smiješno. Sigurno ne na onaj kada jedna strana pravi šale samo na tuđ račun, ili kada to radi u nezgodno vrijeme. Mislimo na onaj smisao za humor koji će vam olakšati teška vremena.

STALO MU JE DO VAŠEG MIŠLJENJA

Partner koji ne samo da umije da sasluša vaše mišljenje i stavove, nego ih i zapamti, sigurno se izdvaja iz gomile. Potreban vam je neko sa kime ćete u narednim godinama imati mnogo tema za razgovor.

IMA SVOJ STAV

Važno je da i on ima svoj stav, ideje i mišljenje, a ne samo da sluša vaše zapovjesti.

PROBLEME RJEŠAVATE ZAJEDNO

Jedan od najvažnijih kvaliteta jeste da umijete zajednički da rješavate probleme. Ako možete da razgovarate o međusobnim razlikama, a da ne postanete odmah agresivni ili zauzmete odbrambeni stav, imate šanse.

PRIHVATA VAS TAKVI KAKVI STE

Različiti interesi, mišljenja, stavovi, stil vaspitanja i odrastanja, sve to treba nekako da se uklopi u sliku o partnerku koja je prihvatljiva.

OTVOREN JE

Suština zajedničkog života je da možete da se upoznate dobro. Malo mističnosti u početku je potrebno, ali vremenom se ona pretvara u bliskost.

OSTVAREN JE

Ostvaren je poslovno, ima krug prijatelja, porodicu i svoja interesovanja. To znači da je kompletna ličnost.

RADOZNAO JE

Radoznao je i želi da saznaje i otkriva nove stvari. Ljepotan koji samo izgleda dobro i umije da priča viceve, može brzo da dosadi. Za zajednički život potrebno je nešto mnogo više.

URAVNOTEŽEN JE

Njegova skromnost, poniznost i ego su u ravnoteži. Nije ni pretjerano skroman i povučen, a nije ni ego-manijak.

EMOCIONALNO ZREO

Na stranu njegov smisao za humor i spremnost da se nekad ludira, ipak je zrela ličnost sa jasnim ciljevima. To je prava kombinacija.

LJUBAVNA ISTORIJA

Važno je da ima “zdravu” istoriju ljubavi, bez krupnih traumatičnih događaja. Bitno je da čovjek iz svakog iskustva izvuče pouku i da prošlu vezu može hladne glave da analizira i shvati gdje su bile greške.

error: Content is protected !!