Novo u regiji: BIVŠA MISICA BOTOKSOM VRAĆA SVJEŽINU VA’INI

Da za estetsku hirurgiju nema krize, svjedoči bivša Miss Universe iz Hrvatske Biljana Mančić, koja uskoro u Splitu otvara polikliniku. Biljana je donedavno s majkom imala studio za uljepšavanje. Biljana planira ići korak dalje. Pored standardnih botoksa i filera koji se danas mogu raditi i u kozmetičkim salonima, njena poliklinika će nuditi i osvježavanje vagine.

– Riječ je o anti ageu u ginekologiji, dermatologiji i stomatologiji. Spojila sam turizam i medicinu. Angažirala sam i psihologa jer sam primijetila da ljudi zbog nekog nezadovoljstva rade neki zahvat, a zapravo je problem u nečem drugom. Što se tiče anti agea u ginekologiji, to ćemo jedini u regiji raditi.

Riječ je o tretmanu jačem od laserskog orošavanja. Vlastitom plazmom se vraća vitalnost vagini. Cijena tog tretmana je oko oko 1.500 KM; Klijentice će moći i pojačati – tačku. Primijetila sam da puno brakova pati zbog loše kvalitete odnosa. Već imamo zainteresiranih, za estetsku kirurgiju nema krize – kaže nam Biljana, na čije se otvorenje poliklinike očekuje dolazak brojnih poznatih poput Ane Bučević, Ive Leko, Monike Sablić, Renate Lovrinčević, Lane Hrgović, Alke Vujice…