ZA OVA TRI ZNAKA SEPTEMBAR ĆE BITI NAJGORI MJESEC U OVOJ GODINI

Dok je sezona Lava bila vesela, topla i entuzijastična, sezona Djevica donosi nevolje određenim horoskopskim znacima.

Djevica je simbol žetve, a njen element je zemlja. Zemaljska i intuitivna, ova astrološka sezona služi kao podsjetnik da je jesen baš iza ugla.

Zato će mnogi znakovi osjećati pojačanu nervozu, nezadovoljstvo, pesimizam, a biće podložni i destruktivnim impulsima.

Imajući ovo na umu, riješili smo da vam otkrijemo zašto će sezona Djevica biti naročito teška i izazovna za Blizance, Vagu i Vodoliju, ali i kako da se zodijački znaci nose sa tjeskobom.

Blizanci

Bit ćete veoma bučni i skloni raspravi, Blizanci.  S obzirom da sunce u Djevici blista nad vašom četvrtom kućnom kućom, porodice, stabilnosti i emotivnih iskustva, vjerovatno ćete se nervirati zbog svih sitinica u kući i na poslu, i učinit ćete sve što je u vašoj moći da ostanete organizovani.

Pun mjesec u Ribama 22. avgusta utiće na vašu desetu kuću naslijeđa, prestiža i profesionalne reputacije , donoseći zatvorenost i jasnoću u vašim odnosima, ali i potrebu za građenjem autoriteta na poslu. Pazite se energije Neptuna, i nemojte da zaboravite na svoj krajnji cilj.

Dobra vijest je da će Merkur 5. septembra ući u vaš sestrinski znak Vage, što će pam moći da bolje uvidite vaše dugoročne vidike i pomoći da se prepustite preduzetničkim poduhvatima.

Vaga

Sunce u Djevici aktiviraće vašu tajnovitu 12. kuću privatnosti, duhovnosti, bliskosti, karme i svih stvari koje se nalaze iza kulisa ove sezone, što znači da ćete vjerovatno biti u introspektivnom raspoloženju sve to vrijeme. Posmatrat ćete svoju unutrašnjost, te će vam stalno navirati različite misli.

Ova sezona kojom vlada Merkur donijet će vam priliku da napravite korak unazad i promijenite percepciju mnogih stvari koje se prevashodno odnose na vaš život.

Pun mjesec u mističnim Ribama 22. avgusta uticat će na vašu šestu kuću zdravlja i dnevnih obaveza, što znači da nešto u ovom području vašeg života treba priznati ili prilagoditi. Vaša dobrobit će ove sezone biti glavni fokus, iako se na prvi pogled neće čini tako.

Vodolija

Iako je vrijeme da uživate u svom napornom radu i efikasnosti, energija Djevice će vam donijeti nezadovoljstvo koje se odnosi na samokritiku i sagledavanje svakog detalja.

Sunce u Djevici uzburkat će vašu erotsku osmu kuću seksa, dugova, intimnosti i transformacija ove sezone, što znači da ćete posmatrati koliko energije ulažete u vaše poslove, obaveze ali i ljubav.

Umjesto da kritikujete sve što vidite i preispitujete sve što radite, ovo je prilika da pregledate količinu energije koju dajete u odnosu na ono što ste dobili zauzvrat.