10 znakova da ste samo opcija, a ne prioritet!

U nekom određenom trenutku, shvatili ste da niste prioritet. Mislite da će ta osoba jednog dana, iznenada, okrenuti se i staviti vas iznad svih drugih i da će se to nekako pretvoriti u savršenu vezu. Možda ste već u vezi s takvom osobom i nadate se da će se stvari poboljšati, čak iako nikad niste ni bili prva stvar na koju bi ta osoba pomislila. Vjerovatno ne zapitkujete mnogo, a postoji i velika šansa da ta osoba čini da se osjećate krivima. Očajni ste za tih nekoliko trenutaka kada ta osoba čini da se osjećate posebno, ali se ostatak vremena osjećate užasno.

Znate šta? Svako se našao u takvoj situaciji, a neki su još uvijek u njoj, pokušavajući da shvate kako da nađu izlaz. Nije lako, ali ako se možete poistovijetiti sa bilo čim što je spomenuto iznad, vrijeme je da okončate stvari. Stavite tačku na “i”. Otiđite. Sigurno ne želite biti s nekim kome niste jedan od glavnih prioriteta. Sledeći znakovi pokazuju da ste samo opcija.

 

  1. Skoro svi vaši planovi s tom osobom dešavaju se u poslednjem trenutku, čak i onda kada vas je ona par dana ranije pitala kakvi su vaši planovi.
  2. Odbijate druge ljude čekajući da saznate da li ta osoba želi da vas vidi.
  3. Vi nikada niste osoba koju druga strana želi voditi na velike događaje (primjera radi: svadbe, rođendane, porodična okupljanja i slično).
  4. Ta osoba se skoro uvijek izvlači od stvari koje su vama važne.
  5. Treba joj tako dugo da vam se javi ili odgovori na poruku.
  6. Očekuje da joj se uvijek javite kada vas zove, ali se veoma rijetko javlja kada vi zovete.
  7. Uvijek pravite izgovore za tu osobu.
  8. Kada pokušate da se zauzmete za sebe, optužuje vas da ste zanovijetalo.
  9. Pamtite sve što vam kaže, ali ta osoba nikada ne zapamti ono što ste joj vi rekli.
  10. Većinu vremena niste sretni ni zadovoljni.

(minimagazin.info)