10 godina mlađe: ONE IMAJU SVOJE ELIKSIRE MLADOSTI; IPAK NIKO KAO NEDA!

U čemu je tajna njihovog izgleda? Sve su to dame u poodmaklim godinama. Neda Ukraden je najstarija, ali i najmladolikija. Pogledajte fotografije
Karol Alt (58)

Kanadski model i glumica po imenu Karol Alt zrači energijom i izgleda kao da ne stari. Ona je bivši uspješan model i u više navrata je isticala da nema nikakve posebne trikove za ljepotu i mladolikost, ali kaže da je tajna njene vitke linije to što uglavnom konzumira sirovu hranu.
Džili Džonson (65)

Iako ima preko 60 godina, Džili ima jedan zanimljiv trik: ona koristi dječji šampon za pranje kose, i umjesto pilinga za lice, ona koristi običnu flanel tkaninu kojom svakodnevno masira svoje lice. Ona takođe više voli da koristi stare, dobre provjerene kozmetičke proizvode, a ne najnovije (skupe) trendove.

Mari Helvin (66)

Nekada je Mari bila proglašena za najljepšu ženu na svijetu. Može se primijetiti da i sada, u 66-oj godini, izgleda podjednako lijepo! Mari nema djecu i sve vrijeme koje ima na raspolaganju, koristi da vodi računa o sebi i svom izgledu. Ona trenira, ne puši i zdravo se hrani. Mari priznaje da se u životu uvijek trudila da izbjegava emotivnu bliskost u vezama i da joj je to pomoglo da sačuva mentalno zdravlje i ljepotu.

Neda Ukraden (66)

Najdugovječnija i najveća estradna zvijezda Balkana Neda Ukraden početkom ove godine u porodičnom krugu je proslavila 66. rođendan, a kako je ponosna na svoj izgled – slavljeničku fotografiju objavila je na Instagramu.

„Mojih 66! 100% organic! Bez silikona i photoshopa! Opet ovaj život je lijep, krila mi spremna za let” – napisala je uz fotku na kojoj je pozirala u kupaćem kostimu i s ljetnim ogrtačem. I ne samo to. Pjevačica koja će sljedeće godine obilježiti nevjerojatnih 50 godina karijere, osim sjajnog izgleda kojega održava tjelovježbom, i dalje – pjeva i snima.

„Otkud mi snaga, pitate? Odgovor je jednostavan: u zadovoljstvu koji osjećam dok pjevam pred ljudima, kao i sreći koju pronalazim u svojoj porodici! Sretna sam što mi je Bog dao život, talent i snagu da ga iznesem, da mu se radujem i podijelim s milionima ljudi koje je moja pjesma usrećila, razveselila ili izmamila neke emocije – kaže najveća estradna zvijezda Balkana, koja je oduvijek uživala u zdravoj ishrani, ali I ljubavnim igrarijama sa bogatim muškarcima širom svijeta. Priznaje da je redovan seks podmlađuje!