Emina Jahović i Mustafa Sandal pod lupom astrologa Kalimera: Razvod je samo reklama za Eminin novi CD, ostaju zajedno!

Kalimero: 062/494-159

Sarajevskog astrologa, numerologa i tarot majstora, Edina Aladžuza Kalimera, bije glas da se njegova predviđanja nikad nisu izjalovila. Što najavi – i desi se. Prognozirao je atentate, terorističke napade, pojavu novih bolesti, smrt poznatih političara i mnoge druge događaje. Sve je pogodio. Od ovog broja Aure, Kalimero će se u vidu natalnih karti, baviti brakovima i ljubavnim životom javnih ličnosti. Razotkrivat će u kojim brakovima cvjeta ljubav, čije su veze farsa za javnost, ko nikad neće stati pred matičara te čiji je brak od danas do sutra. Prvi u nizu je brak odnosno, aktuelni razvod Emine Jahović i Mustafe Sandala.

Emina Jahović putem društvenih mreža priznala je prije nekoliko dana da se nakon 14 godina zajedničkog života, a 10 godina braka, razvodi od Mustafe Sandala. Podsjećanja radi, samo desetak dana prije priznanja, u emisiji Ognjena Amidžića je negirala da se razvodi, a za nekolicinu medija je u isto vrijeme govorila kako se i dalje s mužem slaže te da ljubavi u braku još uvijek ima. Čemu laži i zamajavanje javnosti – pogledajmo u njihovoj natalnoj karti.

Emina Jahović je rođena u Noviom Pazaru, 15. januara 1982. godine. Tuski pjevač Mustafa Sandal rođen je 11. januara 1970. Upoznali su se u turskom ljetovalištu Bodrum, 2004. godine, a vjenčali četiri godine kasnije.

Šta zvijezde otkrivaju o njihovoj bračnoj zajednici? Bio je to brak prepun problema, ograničenja i prepira. Njih dvoje su zavisni jedno od drugog. Njen: Mjesec, Mars, Saturn i Pluton iz Vage govore o potrebi za skrivanjem bračnih i bilo kakvih drugih problema, iako su prepirke bile njihova svakodnevnica. Svađe su bile njihova hrana, uživali su u tome. Ljubavni plam je davno kod njih zgasnuo. Od početka je njihova poveznica bila ambicija, nikako povjerenje i ljubav.

Gledajući u tarot karte, Eminu i Mustafu pojedinačno, može se vidjeti jako izražena umjetnička crta. Pogotovo jer su rođeni u nekoliko dana razlike datumski gledano.

Mustafina linija karijere je puna oscilacija. Od velikih uspjeha do padova. Međutim, izgradio je ime i bit će uvijek prisutan na javnoj sceni pa makar i iza kamera. Eminina linija karijere je konstantna. Zlatna sredina. Neće doživjeti nikad neku enormnu slavu. I za ovo može biti zahvalna upravo velikoj energiji svog supruga.

Posmatrajući ljubav, Emina je prvi brak imala kao “probu”, bila je premlada i taj brak nije imao budućnost. Brak sa Mustafom je već druga priča. Brak je bio zasnovan na ljubavi, snažnim emocijama i uzajamnom povjerenju, ali i poslovni ambicijama. “Grebala” se ona o njegovu slavu i zvučno ime pofino.

Uglavnom, kao i svaka druga veza, i njihov je brak imao krize. Ova trenutna kriza planski je iskorištena za Eminin novi CD, koji uprskops špekulacijama o razvodu, nije postigao uspjeh.

Ukratko, njihovom braku nema kraja! Sve je dobro osmišljeno i planirano. Ciljano će se pojavljivati po medijima, a onda će ključnu ulogu odigrati jedna ženska osoba, bliska Emini, koja će ih navodno pomirit.

Za razlog pomirenja navest će djecu. Za nekih desetak godina, opet će se “razvesti.

(aura.ba)

Komentari

komentara