Amela Šehović i Osman Mehmedagić Osmica, pod lupom astrologa: NAJKVALITETNIJI BRAK NA ESTRADI!

Sarajevski šoumen i astrolog, Edin Alađuz Kalimero, za portal svadbeivjencanja.ba analizirao je brak popularne bh. pjevačice Amele Šehović.

Iako njihovi horoskopski znaci nisu kompatibilni- Škorpija i Blizanac, oni su izuzetak. A i ovaj brak je, ako uzmemo sve češće razvode pjevačica, veliki izuzetak.

Po njihovim datumima se vidi da su u mladosti proživjeli i prošli sve što se moglo proći. Njihov brak je zasnovan na direktnoj komunikaciji bilo šta da je u pitanju. Brak pun kompromisa, podrške i uzajamnog poštovanja. Oboje su poprilično “maštoviti” i zato se vrlo slažu na intimnom polju.

Kod njih je i sad prisutna strast kao i na početku veze. Ono što je njenom suprugu jako bitno je stabilnost porodice i djece, a Amela tu crtu ima jako izraženu. Kroz njih se vidi da će djeca da se bave umjetnošću i bit će jako uspješni.

Što se tiče astrozdravlja, i jedno i drugo treba da vode racuna o želucu; Amela neka obrati pažnju na hormone, a oboje bi trebali smanjiti nikotinsku ovisnost.

Što se tiče karijere, Amelini aspekti karijere su bili jaki uvijek, ali ona ih nije potpuno iskoristila jer je prevladalo polje braka, majčinstva. Zbog toga je Amela u svom domu kao kap vode na dlanu supruga. Uživa u miru i blagostanju. Zato se može reći da je ovo brak od Boga i za cijeli život!

/Edin Kalimero/svadbeivjencanja.ba/

Komentari

komentara